Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Myrddin

Myrddin

Inbunden bok Ekholm & Tegebjer förlag. 2011. 598 sidor.

Mycket gott skick. ..........Londonpojken Arthur har evakuerats till en sommaröde internatskola utanför den lilla byn Ravenscar. Där vakar det mytomspunna och fruktade tornet Cair Myrddin över trakten. En av legenderna säger att det är här den mäktige trollkarlen Merlin ligger begravd. Trots varningar börjar Arthur och hans nyfunne vän Ben utforska tornets hemligheter, och det sker med fara för deras egna liv. En hänsynslös mördare går lös i byn. Övernaturliga krafter bedriver sitt spel i skogarna kring tornet. På internatskolan inträffar en rad mystiska och oförklarliga händelser. Året är 1940. Över landets södra delar pågår en våldsam kamp om luftherraväldet och man fruktar en tysk invasion. Vid Cair Myrddin får Arthur och Ben ett uppdrag. De ska rädda England!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186048143
Titel
Myrddin
Författare
Claes Reimerthi
Förlag
Ekholm & Tegebjer förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
598 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 206 mm Ryggbredd 43 mm
Vikt
1002 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Londonpojken Arthur har evakuerats till en sommaröde internatskola utanför den lilla byn Ravenscar. Där vakar det mytomspunna och fruktade tornet Cair Myrddin över trakten. En av legenderna säger att det är här den mäktige trollkarlen Merlin ligger begravd. Trots varningar börjar Arthur och hans nyfunne vän Ben utforska tornets hemligheter, och det sker med fara för deras egna liv. En hänsynslös mördare går lös i byn. Övernaturliga krafter bedriver sitt spel i skogarna kring tornet. På internatskolan inträffar en rad mystiska och oförklarliga händelser. Året är 1940. Över landets södra delar pågår en våldsam kamp om luftherraväldet och man fruktar en tysk invasion. Vid Cair Myrddin får Arthur och Ben ett uppdrag. De ska rädda England! Myrddin är fantasy, historia, realism och en spännande ungdomsroman i Andra världskrigets skugga. Besök även myrddin.nu där man kan läsa några kapitel ur boken, fakta och legender samt diskutera med författaren. Rekommenderad från 12 år.