Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fisksoppor & Viltgrytor och andra kulinariska upplevelser från skog och sjö

Fisksoppor & Viltgrytor och andra kulinariska upplevelser från skog och sjö

Inbunden bok.

Nyskick. Dekorerat förlagsband. Bokförlaget Settern 2004. 70 sidor. . Illustrerad med fotografier i färg. Om boken: Författaren och fotografen Christer Johansson låter läsaren följa med på en gourmetisk odyssé, från Andalusien i södra Spanien till norra Norrland. Med nedslag i Frankrike, Ungern, Polen. Författaren låter oss veta att man blir intelligent av fisk, och att kött från vilt är något av det nyttigaste man kan stoppa i sig. Dessutom berättas det utförligt om både viner och öl till maten. Recepten bygger på inspiration från resor i Sverige och övriga Europa. Med hjälp av enkla anvisningar, trollar man lätt fram härligt doftade fisksoppor eller mustiga, aromatiska viltgrytor. Ofta med ingredienser som tillför soppan och grytan det där lilla extra, vilket ger rätterna en extra knuff uppåt på den kulinariska stegen. Recepten är garnerade med historisk kuriosa, och kryddade med författarens egna högst personliga Förlagsny. (f). Nyskick.(ny2)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9175865785
Titel
Fisksoppor och Viltgrytor och andra kulinariska upplevelser från skog och s
Författare
Johansson, Christer
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsår
2004
Omfång
72 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
215 x 230 mm Ryggbredd 80 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Författaren och fotografen Christer Johansson låter läsaren följa med på en gourmetisk odyssé, från Andalusien i södra Spanien till norra Norrland. Med nedslag i Frankrike, Ungern, Polen.

Författaren låter oss veta att man blir intelligent av fisk, och att kött från vilt är något av det nyttigaste man kan stoppa i sig. Dessutom berättas det utförligt om både viner och öl till maten.

Recepten bygger på inspiration från resor i Sverige och övriga Europa. Med hjälp av enkla anvisningar, trollar man lätt fram härligt doftade fisksoppor eller mustiga, aromatiska viltgrytor. Ofta med ingredienser som tillför soppan och grytan det där lilla extra, vilket ger rätterna en extra knuff uppåt på den kulinariska stegen.

Recepten är garnerade med historisk kuriosa, och kryddade med författarens egna högst personliga reflektioner.

Innehållsförteckning:

Fisksoppor & Viltgrytor
Att jaga och fiska
Att dricka till...
Fisksoppor till vardags och fest
Buljong och milda örtkryddor
Viltgrytor från naturens skafferi
Kött av bra kvalitet
Ingredienser passande till viltgrytor

Böcker av Christer Johansson:
SPORTFISKE I SPANIEN En Fiskeguide, 2000
LADDNING FÖR COWBOYS, JÄGARE, SPORTSKYTTAR OCH ANNAT HEDERLIGT FOLK, 2002
FISKSOPPOR OCH VILTGRYTOR, 2004