Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stora grillboken : recept och tekniker

Stora grillboken : recept och tekniker

Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.

Mycket gott skick. ..................// Din nya bästa sommarkompis!

Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.

Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.

- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174010855
Titel
Stora grillboken : recept och tekniker
Författare
Chris Schlesinger - John Willoughby
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
336 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
1432 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Stora grillboken

Recept och tekniker

Din nya bästa sommarkompis!

Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.

Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.

- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.

- Frestande och läckra fotografier.

- 336 sidor!

Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.

"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."

- New York Times Book Review

Mått: 220x260