Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Medelhavsmat för svenska kastruller

Medelhavsmat för svenska kastruller

Häftade böcker. Kakao Förlag. 1 uppl. 2010. 156 sidor.

Olivolja, vitlök och färsk basilika Vi är många som har tagit Medelhavsmatens dofter och smaker till vårt hjärta! I den här boken hittar du ljuvliga pastarätter, klassiker som moussaka och lasagne men också halloumisallad, salta cantucciskorpor och marockansk lammburgare med harissa. Råvarorna kunde ha kommit från basarerna i Marrakech eller från dignande saluhallar i Italien och Spanien, men bor man i Sverige så gör man. Därför har recepten i den här boken anpassats till svenska kök och vi lovar att du kan handla de flesta av råvarorna i en vanlig svensk matbutik. Så låt ditt kök fyllas av den mustiga doften av nordafrikansk chermoula eller en underbar provencalsk ratatouille!

Matkonstnären Cecilia Vikbladh har bott och arbetat i flera av länderna kring Medelhavet. Den här boken innehåller hennes egna recept på lokala specialiteter från regionens alla hörn.

Nu kommer den äntligen i nytryck!

Förlagsfakta

ISBN
9789185861293
Titel
Medelhavsmat för svenska kastruller
Författare
Cecilia Vikbladh
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
156 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
170 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
448 g
Språk
Svenska