Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vegetarisk rätt : mat för alla - även allergiker

Vegetarisk rätt : mat för alla - även allergiker

Häftad bok. BoD. 1 uppl. 2014. 140 sidor.

Nära nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Recepten innehåller varken gluten, soja, socker eller mjölk. Recepten är anpassade för veganer om man i förekommande fall väljer alternativet äggersättning i stället för ägg och agavesirap i stället för honung.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174634501
Titel
Vegetarisk rätt : mat för alla - även allergiker
Författare
Catrin Johans
Förlag
BoD
Utgivningsår
2014
Omfång
140 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
170 x 220 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
266 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vegetarisk rätt är en kokbok med lättlagade, välsmakande och nyttiga recept.
Som mamma till en flicka med glutenintolerans och omfattande överkänslighet mot födoämnen har det varit en kamp att sätta god och varierad mat på bordet. Under årens lopp har författaren experimenterat, komponerat och modifierat maträtter för att dessa ska passa såväl hennes allergiska dotter som resten av familjen.
Recepten innehåller ytterst få halvfabrikat. Socker är bannlyst liksom hela kemikalielådan bestående av glutamat och konstgjorda smak- och färgämnen. Mycket vikt har även lagts på att recepten ska vara lättlagade, smaka gott och se aptitliga ut, ha högt näringsinnehåll och bestå av så få för kroppen onödiga ämnen som möjligt.
Catrin Johans är varken kändiskock eller författare utan en helt vanlig mamma. All mat som här presenteras är lagad och fotograferad hemma i familjens kök och utan hjälp av proffsfotografer och matstylister.
Vegetarisk rätt vänder sig i första hand till personer med olika allergier. Samtliga recept är baserade på GF/CF/SF, vilket innebär att recepten varken innehåller gluten, soja eller mjölk (dvs. är både laktos- och kaseinfria). Recepten är anpassade för veganer om man i förekommande fall väljer alternativet äggersättning i stället för ägg och agavesirap i stället för honung.

Catrin Johans, född 1963, har i mer än ett decennium arbetat med att finna recept som alla ska kunna äta och njuta av även allergiker. Resultatet har hon samlat i denna kokbok. Självfallet har matlagning varit, och är fortfarande, ett stort intresse.