Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Crepes: The Fine Art of Crepe and Blintz Cooking

Crepes: The Fine Art of Crepe and Blintz Cooking

Inbunden bok. Tested Recipes Publisher. 1976. 84 sidor.

Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage. Engelsk text.

Say "crepe" and people immediately think of fancy restaurants, elegant sauces with French names, and super sophisticated meals.
But what is a crepe? Nothing more, really, than a slender, tender pancake. Although the French get credit for crepes, since the name is French, many other countries, all around the world, have long used an egg-flour-milk pancake to embrace as astounding variety of foods.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen