-
SÖTA FRESTELSER från Primrose Bakery
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2013. 238 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Primrose Bakery i London levererar bakverk till de svårflörtade kunderna på Selfridges, Fortnum & Mason och Liberty, m.fl.
• Bageriet startades 2004 av Mar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174016239
- Titel
- Söta frestelser från Primrose Bakery
- Författare
- Martha Swift - Lisa Thomas
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 238 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 255 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oemotståndlig bakbibel!
Lyxiga cupcakes, överdådiga tårtor, frasiga croissanter
och knapriga småkakor - Söta frestelser är en riktig
skattkista, oavsett vad du vill baka!
Primrose Bakery i London levererar bakverk till de
svårflörtade kunderna på Selfridges, Fortnum & Mason och
Liberty, m.fl. Bageriet startades 2004 av Martha Swift och
Lisa Thomas och förutom att de levererar direkt till de
fashionabla varuhusen så har de idag också två egna affärer
ett på Primrose Hill och ett i Covent Garden.
Primrose Bakery är en av Londons charmigaste och mest populära
tårt- och cupcaketillverkare känt för sin höga kvalitet och
trevliga atmosfär.
Söta frestelser är indelad i sju kapitel: cupcakes, till frukost,
tårtor och festkakor, skivor och rutor, småkakor, till bröllop
samt tekniker och tips. Författarna delar också med sig av
sina bästa tips, t.ex. hur man gör dekorationer, en perfekt
glasyr eller viker (inte rullar) en perfekt sprits av
smörpapper. Flera moment i boken förtydligas med stegför-
steg-bilder.
Åttio fantastiska recept och många praktiska tips på hur du lyckas med bakverken
gör Söta frestelser till en oumbärlig bakbibel.
Tukan Förlag 9789174016239 -
SWEET SPOTS OF NEW YORK – Bakverk och sötsake...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 191 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245370
- Titel
- Sweet spots of New York : bakverk och sötsaker från New York
- Författare
- Fares, Roy
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 260 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och doughnuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, gelato, egg tarts och andra spännande godsaker från världen över.Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.Ett litet urval av recepten han fick med sig:Coconut cookies • Dulce de leche cheesecake • Tiramisu cake • Mango sorbet • Sticky buns • Matcha cheesecake • Cornflakes ice cream • Pear and lavender pie • Cronuts • Black and white cookies
Bonnier Fakta 9789174245370 -
BAGARENS BÄSTA – Från surdeg till muffins
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2011. 365 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Bagarens bästa är en grundlig genomgång av allt som har med bakning att göra.
• Mästerbagarna på australiensiska Bourke Street Bakery delar med sig av sina erfarenheter och bjuder på såväl yrkeshemligh läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012187
- Titel
- Bagarens bästa : från surdeg till muffins
- Författare
- Paul Allam - David Mcguinness
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 365 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1372 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bagarens bästa är en grundlig genomgång av allt som har med bakning att göra. Mästerbagarna på australiensiska Bourke Street Bakery delar med sig av sina erfarenheter och bjuder på såväl yrkeshemligheter som favoritrecept.
Från fullkornssurdeg och smaskiga pajer till delikata bakelser och muffins med den här boken kan du baka det berömda bageriets specialiteter hemma i ditt eget kök.
Mått: 195 x 259
Omslag: Matt med UV-lack, skyddsomslag
Hela 368 sidor
Tukan Förlag 9789174012187 -
SÖTA BAKVERK från Manuela's Diner
Inbunden bok. Tukan förlag. 2014. 223 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
En bok inspirerad av en amerikansk diner och alla de typiska bakverk som bjuds där milkshakes, cheesecakes, brownies, marshmallows, pajer m.m.
• Hela boken förmedlar en stark retrokänsla à la 50-tal oc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019568
- Titel
- Söta bakverk från Manuela's Diner
- Författare
- Manuela Kjeilen
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 249 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1009 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Manuela Kjeilens första bok på svenska, Just Sweet (2013), blev omedelbart en succé.
Nu kommer denna blogg- och bakdrottning med en helt ny bok inspirerad av en amerikansk diner och alla de typiska bakverk som bjuds där milkshakes, cheesecakes, brownies, marshmallows, pajer m.m. Hela boken förmedlar en stark retrokänsla à la 50-tal och som alltid är Manuelas bakverk små konstverk i sig.
Liksom i Just Sweet finns en mängd pedagogiska steg för steg-bilder och instruktioner där Manuela tydligt visar hur man lyckas som hemmakonditor. Manuelas blogg passion4baking är den fjärde största privata bloggen om mat och dryck i Sverige.
Format: 222x246 mm
Tukan förlag 9789174019568 -
JAN HEDHS BÄSTA – Från surdegar till sockerka...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 109 sidor.
Nyskick. –– NYSKICK på inlagan! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Det skulle inte falla Jan Hedh in att köpa en fabriksgjord mazarin. Här är det äkta vara som gäller, helst från grunden och med en konstnärlig finess som är få förunnade. Jan H läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035376
- Titel
- Jan Hedhs bästa : från surdegar till sockerkakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det skulle inte falla Jan Hedh in att köpa en fabriksgjord mazarin. Här är det äkta vara som gäller, helst från grunden och med en konstnärlig finess som är få förunnade. Jan Hedh vill få oss att sätta en surdeg i stället för att köpa bake off på 7Eleven.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Jan Hedh är en av våra främsta konditormästare och bagarmästare, verksam som utbildare och konsult åt restauranger och livsmedelsföretag runt om i världen. Han har under sin nästan fyrtioåriga karriär fått en lång rad gastronomiska utmärkelser.
För Jan Hedh handlar det om kvalitet hela vägen. Allt görs från grunden med bra råvaror och skapas med kunskap och konstnärlig touch. Med sina böcker ger han oss chansen att lära mer om bakningens ädla konst. Och vad känns lyxigare än ett doftande hembakat levainbröd eller egenhändigt gjorda biskvier?
Recepten är tagna från Bröd, Bröd och kaffebröd och 277 sorters kakor.
Norstedts 9789113035376 -
LINDAS BRÖD & KAKOR – De 50 populäraste recep...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 111 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Linda Andersson driver en av Sveriges största bakbloggar – Lindas bakskola – med flera hundra tusen besökare varje vecka. Recepten är oemotståndligt goda och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155265793
- Titel
- Lindas bröd & kakor : de 50 populäraste recepten från Lindas bakskola
- Författare
- Andersson, Linda
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Linda Andersson driver en av Sveriges största bakbloggar – Lindas bakskola – med flera hundra tusen besökare varje vecka. Recepten är oemotståndligt goda och enkla att följa med många steg-för-steg-bilder.Efter succén med Lindas bröd och Lindas kakor kommer här en efterlängtad samling med de 50 populäraste recepten från bloggen – både matbröd och bakverk – de som gillats och delats mest och som läsarna gång på gång återvänder till. Det är en riktigt pålitlig bakbok med ljuvligt doftande nybakta mjuka kakor, kladdkakor, pajer, cheesecakes, muffins, tårtor, matbröd, limpor, frukostbröd och frallor – njutning för alla tillfällen!
Bokförlaget Semic 9789155265793 -
ÄLSKADE JORDGUBBAR – Från drink till dessert
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 120 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
En kärleksförklaring till vårt vackra och nyttiga bär.
• Tänk vad mycket gott man kan göra med jordgubbar! Inte bara bakverk, efterrätter och tårtor utan också jordgubbsgazpacho, jordgubbste, j läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112387
- Titel
- Älskade jordgubbar : från drink till dessert
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Finns det något svenskare än jordgubbar till midsommartid? Älskade jordgubbar - från drink till dessert är en kärleksförklaring till vårt vackra och nyttiga bär. Tänk vad mycket gott man kan göra med jordgubbar! Inte bara bakverk, efterrätter och tårtor utan också jordgubbsgazpacho, jordgubbste, jordgubbschutney, chokladdoppade jordgubbar på spett med skumbananer... Här blandas klassiska jordgubbsrätter med nya, lockande matuppfinningar.Prisbelönta restaurangkonditorn Elisabeth Johansson förmedlar med lust och inspiration sina kunskaper, ackompanjerat av Susanna Blåvargs andlöst vackra sommarbilder, tagna på Gotland. Här finns 48 varierande recept inom kapitlen Bakverk, Saft & andra drycker, Marmelad & Sylt, Annorlunda tårtor och Gott med jordgubbar. Recepten kompletteras med en faktadel med kuriosa och hälsotips.
Albert Bonniers Förlag 9789100112387
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn