Ångkoka
Inbunden bok. Zenariod. 2002. 138 sidor.
Nära nyskick. ..........// Grönsaker, fisk, kyckling, kött eller desserter, allt kan tillagas i ångkokaren med utmärkt resultat. Boken innehåller recept för alla smakriktningar, årstider och plånböcker. Den ger tydliga metodbeskrivningar för hur olika råvaror kan tillredas, idéer till variationer, olika sätt att ångkoka och tabeller med koktider. 144 sidor läckra bilder och recept som väcker inspiration. Så enkelt att alla kan lyckas!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197422169
- Titel
- Ångkoka
- Författare
- Bodin, Hélène
- Förlag
- Zenariod
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Bodin, Hélène
Ytterligare fotografer: Nilsson, Pepe