Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det mångtydiga mötet
Det mångtydiga mötet Det mångtydiga mötet

Det mångtydiga mötet

Häftad bok Stockholms Universitets förlag. 1 uppl. 1999. 212 sidor.

Mycket gott skick. Boken är i mycket bra skick men den har några få "svaga" understrykningar med blyerts. På framsidan har pärmen fått en liten vikskada. Det är allt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9176564428
Titel
Det mångtydiga mötet
Författare
Hammarström
Förlag
Stockholms Universitets förlag
Utgivningsår
1999
Bandtyp
Häftad
Vikt
345 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Det mångtydiga mötet problematiseras innebörden i pedagogisk handledning och komplexiteten i handledningsprocessen synliggörs.

Exemplen i boken är hämtade från förskolan men går att översätta till andra yrkesfält. Författarna använder konkreta handledningssituationer för att analysera de överväganden och frågeställningar som aktualiseras i handledning. Pedagogisk handledning kan bidra till att förändra arbetsplatser och verksamheter så att de bättre svarar mot den nya tidens krav. Boken anknyter till den aktuella diskussionen om "den reflekterande praktikern", "kunskap i handling" och till kvalitetsutveckling i allmänhet.

Författarpresentation
Birgitta Hammarström-Lewenhagen är socionom, vårdlärare och doktorand. Susanna Ekström är förskollärare och metodiklärare. Båda arbetar på Lärarhögskolan i Stockholm och är verksamma inom förskollärarutbildning och fortbildning av yrkesverksamma i förskola och skola.