Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
CHOKLAD PRALINER MARSIPAN & KARAMELLER
CHOKLAD PRALINER MARSIPAN & KARAMELLER CHOKLAD PRALINER MARSIPAN & KARAMELLER CHOKLAD PRALINER MARSIPAN & KARAMELLER CHOKLAD PRALINER MARSIPAN & KARAMELLER CHOKLAD PRALINER MARSIPAN & KARAMELLER

CHOKLAD PRALINER MARSIPAN & KARAMELLER

Inbunden bok – FÖRLAGSNY! – Warne Förlag. 2005. 184 sidor.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Obet. blekning på omslaget. – Ringbunden med hårda pärmar. – Se fler bilder! –– Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap. Recepten varierar i svårighetsgrad – allt från recept som envar bör kunna behärska, som t.ex. kola och ischoklad – till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg. Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept. Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller. Boken ingår i Konditorserien – en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning. / För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186425654
Titel
Choklad, praliner, marsipan & karameller
Författare
Birger Lundgren
Förlag
Warne Förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Övrigt
Mått
223 x 302 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1098 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap. Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg. Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept. Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller. Boken ingår i Konditorserien en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning. För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng. "Birger Lundgrens nya bok är ett måste i varje skola, branschföretag och bagar-konditorhem. Men även den intresserade privatpersonen har stor nytta av den genom dess lättillgängliga pedagogiska uppläggning." (Magnus Magnusson, Tidningen Bröd nr 8 2005)