Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
100 KLASSISKA SEVÄRDHETER : Monumental jordenruntresa
100 KLASSISKA SEVÄRDHETER : Monumental jordenruntresa 100 KLASSISKA SEVÄRDHETER : Monumental jordenruntresa 100 KLASSISKA SEVÄRDHETER : Monumental jordenruntresa 100 KLASSISKA SEVÄRDHETER : Monumental jordenruntresa

100 KLASSISKA SEVÄRDHETER : Monumental jordenruntresa

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! Obet. ytmärken på skyddsomslaget. --- Slut på förlaget! Parragon/Parakit förlag, 2012. Antal sidor: 240. Inbunden, ca 23x28 cm. --- Den här boken tar dig med på en jordenruntresa till 100 klassiska sevärdheter.

Antingen dessa är klocktorn, slott, broar, statyer, skyskrapor eller naturens underverk har de en plats i människors medvetande och är genomsyrade av kulturell betydelse. Dessa enastående monument har blivit välbekanta symboler för platserna där de finns. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187161124
Titel
100 Klassiska sevärdheter : en monumental jordenruntresa
Författare
Beverley Jollands - Paul Fischer
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsår
2012
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 275 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1220 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den här boken tar dig med på en jordenruntresa till 100 klassiska sevärdheter.

Antingen dessa är klocktorn, slott, broar, statyer, skyskrapor eller naturens underverk har de en plats i människors medvetande och är genomsyrade av kulturell betydelse. Dessa enastående monument har blivit välbekanta symboler för platserna där de finns.

Beverly Jollands är frilansande författare och redaktör för populärvetenskapliga böcker, med ett speciellt intresse för samhällsuppbyggnad. Paul Fisher är före detta journalist och har bland annat skrivit och redigerat årsböcker om konst och media för the Guardian.