Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
RESA TILL MADEIRA
RESA TILL MADEIRA RESA TILL MADEIRA RESA TILL MADEIRA RESA TILL MADEIRA RESA TILL MADEIRA RESA TILL MADEIRA

RESA TILL MADEIRA

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2005. 152 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– Madeira kallas ibland för Blommornas ö, ibland för Atlantens pärla, men egentligen räcker inte några få ord för att beskriva ett av världens mest populära turistmål. Hit reser man för att uppleva vulkanöns dramatiska skönhet, för att vandra längs levadorna, för att glädjas av den överväldigande blomprakten – och för att njuta av stillheten och friden.

• Under tiden kan man låta sig väl smaka av de fräscha frukterna och grönsakerna. För att inte tala om den goda fisken och de läckra skaldjuren. Eller de lagerkryddade och vitlöksdoftande grillspetten, som alltid föregås av ett gott glas madeira, det världsberömda vinet som serveras runt hela ön.

• Klimatet är varmt och vänligt, precis som människorna här. Brottslighet är ett nästan okänt begrepp.

• Ön är visserligen inte mer än 40 km lång och 15 km bred, men den erbjuder ständigt nya överraskningar och upplevelser.

• Bertil Svensson är en flitig besökare på Madeira och efter många års resor på ön kan han här presentera det bästa av det mesta. Naturligtvis ett rejält avsnitt om den rika växtligheten, både i ord och i bild. Och här finns tips på bra restauranger i olika prislägen, förslag på levadavandringar av olika svårighetsgrad och dessutom en beskrivning av madeiravinernas mångfald. Boken är illustrerad med Bertils egna bilder.

• 63 färgfoton, 1 teckning i färg, 1 karta i färg som förekommer 5 gånger med olika turförslag, 20 vinjettbilder.

• Bertil Svensson har arbetat som tv-producent och programledare i flera decennier och är känd som ”blomkungen”. Han har tidigare givit ut Resa i Danmark på ICA bokförlag. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153425359
Titel
Resa till Madeira
Författare
Bertil Svensson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2005
Omfång
152 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 246 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
574 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Madeira kallas ibland för Blommornas ö, ibland för Atlantens pärla, men egentligen räcker inte några få ord för att beskriva ett av världens mest populära turistmål. Hit reser man för att uppleva vulkanöns dramatiska skönhet, för att vandra längs levadorna, för att glädjas av den överväldigande blomprakten och för att njuta av stillheten och friden.

Under tiden kan man låta sig väl smaka av de fräscha frukterna och grönsakerna. För att inte tala om den goda fisken och de läckra skaldjuren. Eller de lagerkryddade och vitlöksdoftande grillspetten, som alltid föregås av ett gott glas madeira, det världsberömda vinet som serveras runt hela ön.

Bertil Svensson är en flitig besökare på Madeira och efter många års resor på ön kan han här presentera det bästa av det mesta. Naturligtvis ett rejält avsnitt om den rika växtligheten, både i ord och i bild. Och här finns tips på bra restauranger i olika prislägen, förslag på levadavandringar av olika svårighetsgrad och dessutom en beskrivning av madeiravinernas mångfald.