Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
VEM SPELAR I NATTEN - Den unge Pär Lagerkvist

VEM SPELAR I NATTEN - Den unge Pär Lagerkvist

Inbunden bok Atlantis. 1 uppl. 2001. 294 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bengt Lagerkvist om sin far, författaren Pär. Skickligt berättad med Bengts magiskt finstämda ton. Sparsamt illustrerad. Inbundet förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 230x160x26 mm. 660 g. [9613] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex handb* för handbok, handböcker, handbook(s) etc) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9174865714
Titel
Vem spelar i natten : den unge Pär Lagerkvist
Författare
Bengt Lagerkvist
Förlag
Bokförlaget Atlantis
Utgivningsår
2001
Omfång
294 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 232 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
661 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det fanns en gång en annan Pär Lagerkvist än den silverhårige nobelpristagaren och ledamoten i Svenska Akademien, med böcker översatta till alla världens språk. Han som såg så vis ut som om han kunde svara på alla frågor. Den unge Pär Lagerkvist var en poste restante-människa som före 35 års ålder inte hade ett eget hem och som varken var vis eller kunde svara på frågor. Snarare ställde han själv sådana som: Varför lever vi? Vad är meningen med livet? Under denna tid kom böcker med titlar som Ångest, Kaos och Onda sagor som kunde få en förläggare att rysa, men som Karl Otto Bonnier ändå gav ut med märkvärdigt tålamod. Det är om den unge okände Pär Lagerkvist den här boken handlar.