-
Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och anna...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 160 sidor.
Nära nyskick. Förlagsband, 4o. Helt och rent ex!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429753
- Titel
- Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter
- Författare
- Liselotte Forslin - Martin Gustafsson - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur!
Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar lättlagade recept med fisk och skaldjur!
Boken inleds med en liten fiskskola som berättar hur länge fisken ska koka, steka osv.
Därefter presenteras de olika fisk-och skaldjurssorterna med vackra akvareller.
Boken innehåller över 100 recept på fisk-skaldjursrätter för både fest och vardag.
Boken har en matnyttig faktadel där du får reda på vilka fiskar du kan frossa i och vilka du bör äta med måtta. Hur du bör förvara fisk och skaldjur. Vad man bör titta på för att avgöra om fisken är färsk. Givetvis också ett avsnitt om näringsinnehåll, hur man rensar och filéar fisk och hur man hanterar ostron, krabba, musslor, räkor och hummer.
Nyfångat är fylld av härliga bilder på havsmiljöer och fiskrätter som nästan får det att lukta hav och tång.
Även om du i Nyfångat finner det mesta om fisk och skaldjur är de ändå din kärlek till havets läckerheter och till matlagning som avgör hur resultatet blir.
Här finns recept till Förrätter, Varmrätter, Soppor, Skaldjur, Sallader och Kalla rätter, Goda såser och röror.
Ica Bokförlag 1 9789153429753 -
Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerh...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 156 sidor.
Nyskick. Förlagets pappband, 4o. Ny bok - fin present till fiskälskare eller kock! Se också våra övriga böcker - samma frajktpris oavsett antal titlar du beställer av oss. Tryck på Lemon Art nedan så ser du vårt sortiment. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026466
- Titel
- Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerheter
- Författare
- Desser, Klara
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 288 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 830 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Undersökning på undersökning visar hur nyttigt det är med omega 3-fett som finns i fet fisk. Omega 3 kan motverka eller förebygga inflammatoriska sjukdomar och hjärt- och kärlsjukdomar. Och här är kokboken - kanske årets viktigaste hälsokokbok!
"I denna bok bjuder jag på ett varierat och smakfullt sätt att servera lax, sill, sardiner och makrill. Det blir både traditionellt svenska rätter och många recept med smak från Medelhavet och Asien."
De flesta är väl medvetna om fördelarna med att äta fisk, och speciellt den feta fisken, flera gånger i veckan.
Det talas om omega-3 och vad de nyttiga fetterna gör för vår hälsa och vår förmåga att tänka och orka.
Tyvärr tycker nog många att det är svårt att göra det hela varierat och ibland även tillräckligt tilltalande. Men det finns ju så många olika sätt att variera sig - och fler fiskar än lax att använda sig av. Det handlar om olika sätt att tillaga i ugnen, variera med kryddor, täcken, grönsaker. Att göra sallader, soppor, grytor. En sill kan man lägga in, grava, steka, grilla, ha på mackan och i matsäcken.
Makrillen kan man köpa färsk och göra ett paket av till ugnen. Eller så tar man den smidiga burken och får en nyttig och snabb lunchrätt. Det samma gäller sardinen.
I boken bjuder Klara Desser på sallader, soppor, grytor och ugnsbakad fisk med olika täcken och såser. Det blir sill att lägga in, grava, koka, steka och grilla. Makrill och sardiner att ha på mackan eller ta med på utflykten. Den populära laxen kan vi sedan koka in, grava och steka hel. Dessutom äta rå, grilla på spett, ha till vardags och till den finaste festen.
Förutom detta kan man få sig till livs olika såser och smidiga tillbehör, anpassade för olika behov. Slutligen är den feta fisken väldigt vacker på bild!
Boken innehåller cirka sjuttio recept på lax, sill, sardin och makrill.
Norstedts 1 9789113026466 -
CELEBRITETER OCH LÄCKERHETER
Inbunden bok. Gohtia. 1953. 252 sidor.
Nära nyskick. 30 x 20 cm. 1120 gram. Inlagan i stort sett i nyskick, det yttre med ytterst minimala bruksspår.
Se bilder.
Vilka fester har vi inte varit med om. Glada middagar, trevliga luncher; originella konstnärsfester, slottsbjudningar, enkla och magtillställni läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGohtia -
Nyfångat Recept på fisk & skaldjur och annat...
Inbunden. 2009. 160s. 27x22c. 900g. Mkt Gott Skick.
Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur! Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153429753
- Titel
- Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter
- Författare
- Liselotte Forslin - Martin Gustafsson - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur!
Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar lättlagade recept med fisk och skaldjur!
Boken inleds med en liten fiskskola som berättar hur länge fisken ska koka, steka osv.
Därefter presenteras de olika fisk-och skaldjurssorterna med vackra akvareller.
Boken innehåller över 100 recept på fisk-skaldjursrätter för både fest och vardag.
Boken har en matnyttig faktadel där du får reda på vilka fiskar du kan frossa i och vilka du bör äta med måtta. Hur du bör förvara fisk och skaldjur. Vad man bör titta på för att avgöra om fisken är färsk. Givetvis också ett avsnitt om näringsinnehåll, hur man rensar och filéar fisk och hur man hanterar ostron, krabba, musslor, räkor och hummer.
Nyfångat är fylld av härliga bilder på havsmiljöer och fiskrätter som nästan får det att lukta hav och tång.
Även om du i Nyfångat finner det mesta om fisk och skaldjur är de ändå din kärlek till havets läckerheter och till matlagning som avgör hur resultatet blir.
Här finns recept till Förrätter, Varmrätter, Soppor, Skaldjur, Sallader och Kalla rätter, Goda såser och röror.
9153429753
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn