Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Zetas trädgård

Zetas trädgård

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2003. 208 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151840545
Titel
Zetas trädgård
Författare
Bella Linde
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2003
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 285 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
1286 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vid Gamla Södertäljevägen i Segeltorp söder om Stockholm finns en unik trädgård. Skapad av trädgårdslegenden Gösta Zetterqvist, utvecklad av Folke Mattsson och hans dotter Victoria Skoglund som nu tagit över verksamheten tillsammans med sin man.
Här finns de utsökta, de egensinniga och de sällsynt odlingsvärda växterna. Och folket som kan berätta om dem. Här kan man vara säker på att få klara besked om vad som är lämpligt i ens trädgård. Vissa växter i sortimentet blir man resolut avrådd från att ta med sig hem. Inte för att de inte skulle ta sig och växa till, utan för att de, om man har ambitioner, kan tyckas väl tråkiga, för vanliga eller för att de blir alltför skräpiga efter blomningen.
I boken sammanfattas vad som är känslan i Zetas trädgård. Inspirationen, lusten, sinnligheten finns där i text och bild. Liksom de konkreta, sakkunniga odlingsråden. Varje månad har fått ett eget kapitel och alla är lika viktiga om man tar sin trädgård på allvar.
"Jag vill att man ska kunna se på trädgården med nya ögon, inte bara njuta när den är som mest praktfull. Min trädgård lever året om, det finns alltid dofter, ljus och skönhet." säger Victoria Skoglund.

Bella Linde, författare och prisad journalist, har skrivit boken. Lena Granefelt har tagit alla de fantastiska bilderna och Patric Leo står för formgivningen.