Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det är roligt att veta bäst

Det är roligt att veta bäst

Pocketbok Karneval förlag. 2008. 151 sidor.

Nära nyskick. ”Efter att ha varit mycket arg mycket länge, utan att få fullt utlopp för min ilska, har jag nu skrivit ned något av det som upprört mig under åren. Men om du är en religiös golfspelande rojalist och saknar humor, bör du inte läsa denna bok, eftersom den då kan vara mer till skada än till nytta.” Så presenterar Barbro Lindgren sin bok Det är roligt att veta bäst, som här utkommer i en ny, utvidgad upplaga med många nya texter och bilder. Hennes ilska väcks av en rad stora eller små företeelser, det kan gälla socialhjälpen i Glömminge, akutsjukhuset i storstaden, under­hållningen i TV, kultureliten, religionen, språket, postens service – eller utvecklingen på Öland där författaren är bosatt. Boken har illustrerats av Magnus Bard, satirtecknare på bland annat DN.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185703227
Titel
Det är roligt att veta bäst
Författare
Barbro Lindgren
Förlag
Karneval förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
151 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
111 x 178 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
116 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter att ha varit mycket arg mycket länge, utan att få fullt utlopp för min ilska, har jag nu skrivit ned något av det som upprört mig under åren. Men om du är en religiös golfspelande rojalist och saknar humor, bör du inte läsa denna bok, eftersom den då kan vara mer till skada än till nytta. Så presenterar Barbro Lindgren sin bok Det är roligt att veta bäst, som här utkommer i en ny, utvidgad pocketupplaga med många nya texter och bilder. Hennes ilska väcks av en rad stora eller små företeelser, det kan gälla socialhjälpen i Glömminge, akutsjukhuset i storstaden, under­hållningen i TV, kultureliten, religionen, språket, postens service eller utvecklingen på Öland där författaren är bosatt. Boken har illustrerats av Magnus Bard, satirtecknare på bland annat DN.