Mat med historia
Inbunden bok. Tre Böcker Förlag AB. 2001. 152 sidor.
Mycket gott skick.
Illustrerad med fotografier av Claes Jansson och teckningar av Erik Jansson. Inbundet förlagsband med laminerat omslag i färg. 8:o. 225x220x15 mm. Tillskrift, övr. en bok i mkt gott skick.
"Mat med historia innehåller recept blandat med seder och mathistoria från olika tider, t ex Matsedel från Sundsby säteri 1870-1880tal, Båtöl i Kungsviken, Skeppsgossekåren i Marstrand och deras skorpor, Korvgille i Strömstad, Sluring från Backamo och mycket annat. Intressant är även matordningar och matsedlar från olika 'vanliga' hushåll i bl. a. Västergötland".
Förlagsfakta
- ISBN
- 9170294518
- Titel
- Mat med historia
- Författare
- Barbro Östlund
- Förlag
- Tre Böcker Förlag AB
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska