Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
CHOKLADFABRIKEN : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar
CHOKLADFABRIKEN : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar CHOKLADFABRIKEN : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar CHOKLADFABRIKEN : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar

CHOKLADFABRIKEN : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Slut på förlaget! Bokförlaget Forum, 2005. Omfång: 144 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Kartonnage. Mått: 200 x 258 mm. --- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter. Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som ”fransk film”. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad! --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137128337
Titel
Chokladfabriken : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar
Författare
Annika Edestrand - Helena Ullstrand
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2005
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
200 x 258 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
714 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter. Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som ”fransk film”. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas.  Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination.  Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!