Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Brudar

Brudar

av

Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2008. 128 sidor.

Nära nyskick. stämplad inuti. Portot gäller oavsett antal böcker. - Hur är det att vara tjej idag? Annica Carlsson Bergdahl har intervjuat tonårstjejer som talar om kärlek, sex, porr, drömkvällar och kompisar. Om vad de skulle göra om de fick mycket makt, om kroppen, sminket, vad de vill bli och förebilder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789173311397
Titel
Brudar
Författare
Annica Carlsson Bergdahl
Förlag
Carlsson
Utgivningsdatum
20080922
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
160 x 206 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
344 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur är det att vara tjej idag? Annica Carlsson Bergdahl har intervjuat tonårstjejer som talar om kärlek, sex, porr, drömkvällar och kompisar. Om vad de skulle göra om de fick mycket makt, om kroppen, sminket, vad de vill bli och förebilder. Startskottet för Annica Carlsson Bergdahls uppmärksammade bok Killar (Carlssons 2006) var hennes bok 100 procent tjejer (Carlssons 2004) Nu kommer Brudar, en reviderad utgåva med helt nytt bildmaterial för att uppdatera bilden av unga tjejer 2008. Fotograf är, liksom i boken Killar, Jerker Andersson. Jag är stolt över att vara tjej. Jag tror att tjejer har det mycket roligare än killar. Killar är så himla stela inför varandra. Tjejer kan prata om allt. Eva 15 år Jag onanerar ofta. Ibland kan det bli tre till fyra gånger på en dag. Nej, kanske inte riktigt. Men sex är jätteviktigt för mig. Kajsa 16 år Killar kan komma till skolan med fläckar på kläderna och rufsiga i håret. Det kan inte tjejer. Jenny 14 år