Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Armlös, benlös men inte hopplös / Mikael Andersson.

Armlös, benlös men inte hopplös / Mikael Andersson.

Inbunden bok Publicerad: Stockholm : Norstedt, Tillverkad: Falun : Scandbook . Svenska uppl. 2009. 269 , [16] pl.-s sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Personer med funktionsnedsättning; Autobiography; People with disabilities; Biografi Andersson, Mikael, föreläsare, 1964 - ..[Mikael Andersson var dömd till ett liv på institution när han föddes armlös och benlös för drygt 40 år sedan. Här får man följa hans väg från barndomens kamp mot rådande fördomar fram till hans liv idag som egen företagare och trebarnsfar. Genom Mikaels mycket personliga berättelse får man inblick i betydelsen av drivkraft, aktiva val och eget ansvar för att nå det mål han tidigt satte upp i livet.] . . Kartonnage.Illustrerad med fotografier i färg Nyskick, absolut, oläst . .Mått 13,5 x 21,5 x 2,5 cm. Vikt 700g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113023601
Titel
Armlös, benlös men inte hopplös
Författare
Mikael Andersson
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2009
Omfång
270 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
157 x 234 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
633 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mikael Andersson var dömd till ett liv på institution när han 1964 föddes armlös och benlös. Följ hans väg från barndomens kamp mot rådande fördomar till idag då han är en aktiv föreläsare och dessutom trebarnsfar och egen företagare. I boken beskriver Mikael vad som fört honom framåt i livet. Genom hans mycket personliga berättelse får vi en inblick i betydelsen av drivkraft, aktiva val och eget ansvar för att uppnå det mål han satte upp för över 40 år sedan. Mikaels dröm var ett självständigt liv. En målsättning som under åren utvecklades till att allt mer innefatta ett liv utifrån hans fulla potential, att leva fullt ut. Idag har han nått sitt mål. Mikael lever sin dröm och vi får i boken veta hur det gick till. Hur kan man, utan armar och ben, ta sig fram i livet på det sätt som Mikael gör? Han berättar om sitt eget sätt att angripa problem och övervinna självskapade begränsningar och hur detta gradvis förändrade hans egen livssituation. Med en vinnande attityd tar han sig fram i livet. Denna attityd och Mikaels smittande leende räddade en gång livet på en djupt deprimerad människa som var på väg att ta sitt liv. Mikael beskriver sina egna upplevelser kring att välja livet. "Jag skapar min egen verklighet och är ansvarig för vad som händer mig i livet. Det är tankens kraft som avgör om jag väljer livet eller inte." Han är medveten om att för en del kan detta uppfattas som provocerande, men när Mikael säger det får orden en annan innebörd.