Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Entréer : Inspiration, idéer & beskrivningar

Entréer : Inspiration, idéer & beskrivningar

Nyskick. Entrén är lite av husets ansikte utåt, den säger en hel del om huset men också mycket om den som bor där. Entrén utgörs dock inte bara av en dörr, det är delarna som skapar helheten. Ett trädäck utanför, tak, spaljéer, en vacker stenlagd gång med början vid en vacker grind kan göra stor skillnad. Den här boken, Entréer, är till för dig som vill ha inspiration, tips och råd kring hur man utformar en entré, såväl tak över entrén som trappor, trädgårdsgångar och insynsskydd. Ingald Andersson är inredningsarkitekt med lång erfarenhet av lösningar för hemmets och husets bästa, såväl inomhus som utomhus. Hans egenhändigt illustrerade artiklar är välkända från flera specialtidningar och böcker inom området hus, hem och trädgård. 65 teckningar Författare: Andersson, Ingald Fotograf: Andersson, Ingald Illustratör: Andersson, Ingald Förlag: Ica Bokförlag Upplaga: 1 Utgivningsdatum: 2005-04-14 Omfång: 64 sidor Illustrerad: Ja Bandtyp: Inbunden Bok Mått: 198 x 270 mm Ryggbredd: 9 mm Vikt: 420 g. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153425146
Titel
Entréer : Inspiration, idéer & beskrivningar
Författare
Ingald Andersson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2005
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 270 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
420 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Entrén är lite av husets ansikte utåt, den säger en hel del om huset men också mycket om den som bor där. Entrén utgörs dock inte bara av en dörr, det är delarna som skapar helheten. Ett trädäck utanför, tak, spaljéer, en vacker stenlagd gång med början vid en vacker grind kan göra stor skillnad. Den här boken, Entréer, är till för dig som vill ha inspiration, tips och råd kring hur man utformar en entré, såväl tak över entrén som trappor, trädgårdsgångar och insynsskydd. Ingald Andersson är inredningsarkitekt med lång erfarenhet av lösningar för hemmets och husets bästa, såväl inomhus som utomhus. Hans egenhändigt illustrerade artiklar är välkända från flera specialtidningar och böcker inom området hus, hem och trädgård.