Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Förstånd och missförstånd : Samtalsmetodik för arbetslivet

Förstånd och missförstånd : Samtalsmetodik för arbetslivet

av

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1999. 149 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inga anteckningar, hundöron, understrykningar eller andra markeringar som kan störa. Mycket ”spänstig”. Verkar vara oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förstånd och missförstånd : Samtalsmetodik för arbetslivet

Förlagsfakta

ISBN
9151834952
Titel
Förstånd och missförstånd : Samtalsmetodik för arbetslivet
Författare
Anders Engquist
Förlag
Prisma
Utgivningsdatum
19990518
Omfång
149 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
315 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Chefen säger: "Här är det högt i tak och jag vill att alla säger sin åsikt." Men du ser att han samtidigt förmedlar budskapet: "De som inte är med mig är emot mig och dem kommer jag inte att samarbeta med." Hur hanterar man sådana situationer? Och vad gör chefen när medarbetarna ger dubbla budskap? Medarbetarna kanske säger: "Bara vi får mer folk så ordnar det sig", medan chefen tycker sig förstå att detta är en avledningsmanöver för att slippa ändra gamla bekväma rutiner. Hur tar man itu med sådana kommunikationsproblem? Hur skulle ett samtal mellan chef och medarbetare, där båda visar respekt för den andre, kunna låta? Varför tycks vissa samtal gå i baklås och finns det någon väg ut ur dem? Förstånd och missförstånd är Anders Engquists mest konkreta och kortfattade bok i kommunikation. Den är resultatet av många års arbete med människor som velat utveckla sin förmåga att samtala. Boken vänder sig till alla dem som inte har tid eller möjlighet att fördjupa sig i teoretiska kommunikationsmodeller men som inser att livet är för kort för att de ska hinna göra alla misstag själva.