Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden
RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden

RÖTTER & KNÖLAR – Vegetarisk mat från underjorden

Inbunden bok Kakao Förlag. 2016. 183 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! –– Amanda Hellberg och Eveline Johnsson är tillbaka! Sist gjorde de underverk med rester i Ta tillvara, nu är det rotfrukternas tur att förädlas. • Rotfrukter är, menar Amanda och Eveline, de ultimata råvarorna näringsrika, billiga, lättillgängliga och ofta närodlade. Dessutom går de att lagra under lång tid, vilket ger dem ytterligare en klimatstjärna i kanten. Och som om det inte vore nog är de också snälla att arbeta med, det blir helt enkelt oftast väldigt gott när man har med rotsaker att göra. • Med den här boken vill de få fler att upptäcka potentialen i dessa fantastiska råvaror! Alla recept i boken är vegetariska, veganska recept är markerade. / "Hurra för vettiga vegetariska kokböcker" skriver Svenska Dagbladet och listar Rötter & knölar som en av årets bästa kokböcker!! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187795169
Titel
Rötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden
Författare
Amanda Hellberg - Eveline Johnsson
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
183 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 250 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
900 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Amanda Hellberg och Eveline Johnsson är tillbaka! Sist gjorde de underverk med rester i Ta tillvara, nu är det rotfrukternas tur att förädlas. Rotfrukter är, menar Amanda och Eveline, de ultimata råvarorna näringsrika, billiga, lättillgängliga och ofta närodlade. Dessutom går de att lagra under lång tid, vilket ger dem ytterligare en klimatstjärna i kanten. Och som om det inte vore nog är de också snälla att arbeta med, det blir helt enkelt oftast väldigt gott när man har med rotsaker att göra. Med den här boken vill de få fler att upptäcka potentialen i dessa fantastiska råvaror!
Alla recept i boken är vegetariska, veganska recept är markerade.

"Hurra för vettiga vegetariska kokböcker" skriver Svenska Dagbladet och listar Rötter & knölar som en av årets bästa kokböcker!!
Ytterligare författare: Hellberg, Amanda
Ytterligare författare: Johnsson, Eveline
Ytterligare fotografer: Johnsson, Eveline
Ytterligare fotografer: Hellberg, Amanda
Ytterligare designers: Bjurman Holgersson, Caroline