Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Finsmakarens handbok om ost

Finsmakarens handbok om ost

Inbunden bok. Cargo Int. 2009.

Mycket gott skick. Lite buckligt skyddsomslag..........// Ost har en självklar plats i smakernas och dofternas värld, denna bok är också en självklarhet för alla som gillar ost, 600 sidor att förkovra sig i. Näst efter vin är ost det livsmedel som visar upp den största variationsrikedomen. I Sverige äter vi av tradition mycket hårdost och allt fler medvetna konsumenter tar del av de välsorterade ostdiskarnas utbud. Finsmakarens handbok om ost fungerar inte bara som en omfattande uppslagsbok och inköpsguide. Den är också ett dokument över denna speciella mjölkprodukts mångfasetterade kulturhistoria och en hyllning till ett traditionsrikt hantverk. Här får vi följa hur en ost tar form under loppet av veckor, månader eller till och med år. I boken beskrivs såväl allmäna framställningsmetoder som lokala traditioner. Dessutom presenteras ett urval av ostar, alltifrån kända sorter till närmast okända delikatesser, från världens alla hörn

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9783833150869
Titel
Finsmakarens handbok om ost
Förlag
Cargo Int.
Utgivningsår
2009
Bandtyp
Inbunden
Mått
147 x 207 mm Ryggbredd 44 mm
Vikt
1190 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Helt enkelt ett måste för alla ost- och vinvänner."
Skaraborgs Allehanda

Finsmakarens handbok om ost fungerar inte bara som en omfattande uppslagsbok och inköpsguide. Boken är också ett kulturhistoriskt dokument och en hyllning till ett traditionsrikt hantverk. I ostarnas värld blandas milda blomdofter, fruktiga och nötiga aromer med intensiva, unikt komplexa dofter och smaker. Inget annat livsmedel kan erbjuda så rika och mångskiftande möjligheter till njutning som ost. I Finsmakarens handbok om ost beskrivs allmänna framställningsmetoder och lokala traditioner, ett urval av kända ostar och okända delikatesser från världens alla hörn. I stort sett alla ostar är idag tillgängliga i ostbutiken samt i några fall via internethandel. Markus Del Monego, världsberömd sommelier, kompletterar ostbeskrivningarna med vin- och dryckestips. Kombinationen av en god ost och ett väl valt vin är en fulländad smakupplevelse! Läs och njut.