Choklad för alla tillfällen
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Tukan Förlag 2011. I den här boken får du fler än 60 recept där alla är baserade på choklad. Det är både trevligt att baka och äta chokladrätter. Kakor, tårtor, pajer, desserter, godbitar och drycker. Till recepten finns vackra foton. ///// Gradering: Nära nyskick
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174013153
- Titel
- Choklad för alla tillfällen
- Författare
- Pettersson, Sofia
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är ett sant nöje att baka med choklad och ännu trevligare är det att äta det man har bakat.
De chokladstinna kakorna, tårtorna, pajerna, desserterna, godbitarna och dryckerna i den här boken är en fröjd för både ögat och gommen.
Boken innehåller över 60 frestande recept med tillhörande vackra och stämningsfulla miljöbilder som inspirerar.
Format: 166 x 207, vadderade pärmar
Fler titlar i samma serie: Tapas för alla tillfällen