Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bjudningsboken 16. Med mat som smakar kalas.
Bjudningsboken 16. Med mat som smakar kalas. Bjudningsboken 16. Med mat som smakar kalas.

Bjudningsboken 16. Med mat som smakar kalas.

Inbunden bok. Bokförlaget Semic AB. 1980. 95 sidor.

Mycket gott skick. Ur innehållet: Den goda pastan har många vänner / Ossobuco är mustig mat för vinterns fester / Gravad oxfilé, "innemat" som manlyckas med även hemma / Varm smörgåstårta i stora bitar smakar mums / Festfisk i form, allt i ett direktur ugnen / Fläskfilé med gott täcke för litet finare fest / Kyckling i pajskal, fräscht och litet annorlunda / Ta gärna om, grytan räcker till många gäster / En färggrann indonesisk gryta, smalmat som ligger i tiden / Goda soppor är mat att riktigt njuta av / Böckling och sill i gott sällskap / När vi bjuder på "Kungamiddag" / Quiche och pirog god och billig festmat / Goda sallader är alltid rätt att bjuda på / Skinkpaté och kyckling i gelé, kalla rätter med festtycke / Lax hör midsommarfesten till / På sommaren är det lätt att bjuda många / Mat på Rivieran - Flavia Jirlow ställer fram en pot au feu / Hans Hedberg lagar med frukt och bär. Utförande: Kartonnage. Sidor: 95. Förlag: Bokförlaget Semic AB. Tryckår: 1984. Bokmått: 23 x 16 cm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish