Bjudningsboken 16. Med mat som smakar kalas.
Inbunden bok. Bokförlaget Semic AB. 1980. 95 sidor.
Mycket gott skick. Ur innehållet: Den goda pastan har många vänner / Ossobuco är mustig mat för vinterns fester / Gravad oxfilé, "innemat" som manlyckas med även hemma / Varm smörgåstårta i stora bitar smakar mums / Festfisk i form, allt i ett direktur ugnen / Fläskfilé med gott täcke för litet finare fest / Kyckling i pajskal, fräscht och litet annorlunda / Ta gärna om, grytan räcker till många gäster / En färggrann indonesisk gryta, smalmat som ligger i tiden / Goda soppor är mat att riktigt njuta av / Böckling och sill i gott sällskap / När vi bjuder på "Kungamiddag" / Quiche och pirog god och billig festmat / Goda sallader är alltid rätt att bjuda på / Skinkpaté och kyckling i gelé, kalla rätter med festtycke / Lax hör midsommarfesten till / På sommaren är det lätt att bjuda många / Mat på Rivieran - Flavia Jirlow ställer fram en pot au feu / Hans Hedberg lagar med frukt och bär. Utförande: Kartonnage. Sidor: 95. Förlag: Bokförlaget Semic AB. Tryckår: 1984. Bokmått: 23 x 16 cm.