-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Det japanska köket : lättlagad mat med rena s...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430964
- Titel
- Det japanska köket : lättlagad mat med rena smaker
- Författare
- Kimiko Barber
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 981 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat att må bra av
Den japanska maten är omgärdad av mystik - helt i onödan, för enklare kan det egentligen inte bli. Det handlar om att uppskatta råvarans naturliga smak snarare än att förklä den till något annat. Maten äts därför ofta efter minsta möjliga tillagning. Råvarorna väljs efter årstid och alla våra sinnen ska tillfredsställas i varje måltid.
I Det japanska köket lutar sig Kimiko Barber mot de uråldriga mattraditionerna i Japan, samtidigt som hon adderar moderna influenser från hela världen. Resultatet blir vällagad, mättande och hälsosam mat att bjuda familj och vänner på.
Det är ingen slump att japaner lever längst i världen. Hemligheten bakom deras hälsa finns i det japanska köket.
Kim Barber föddes i Japan och kom till Storbritannien 1972. Under flera år arbetade hon på den välkända bokhandeln Books for Cooks i London. Idag undervisar Kim i japanska och håller kurser i japansk matlagning.
Ica Bokförlag 1 9789153430964 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9177061268
- Titel
- Röda nejlikan
- Författare
- Orczy, Emmuska - Agdler, Alf - Agdler, Brita
- Förlag
- Malmö : Richter
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Richters 9177061268
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn