-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244823
- Titel
- Tinas sommar
- Författare
- Nordström, Tina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 703 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är Tinas sommar här, fullproppad med recept på jättegod mat som kan ätas på stranden, på verandan eller i trädgårdsbersån. Här finns bästa sommarfrullen, räkfrossa med allt därtill och strandhugg med grillat, sallader och oumbärliga såser och röror. Med Tinas härliga strössel av olika smaksättningar kan du lätt piffa upp och förnya sommarens alla kött- och fiskrätter, sallader och såser.Om du blir sugen på smörrebröd och glass med kokosboll och sylt på toppen à la Danmark, ta då en ”tura” över Sundet eller stanna hemma och laga danskt i ditt eget kök. Det söta till fikat eller efter middagen finns förstås också med, allt från dottern Elsies bullar, goda glassar och chokladdesserter till ljuvlig citronkola, sommarens rulltårta och annat med säsongens färska bär. Allt finns på härligt somriga bilder med både mat och Tina.Som alltid när Tina lagar mat är det gott och rikligt utan att vara krångligt. Och visst är det extra viktigt på sommaren att inte behöva ägna större delen av dagen i köket? Nej, gör som Tina – ät gott och få tid över till att slappa i hängmattan eller ligga på stranden också!Frukost i det gröna • Plättlätt och jättegott • Fram med grillen! • Mot Danmark • Sommarsött
Bonnier Fakta 9789174244823 -
Sommarens söta : 180 recept för soliga och re...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 192 sidor.
Nära nyskick. Mycket rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240177
- Titel
- Sommarens söta : 180 recept för soliga och regniga dagar
- Författare
- Eisenman Frisk, Lisa
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 251 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 915 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sommarens söta bjuder systrarna Lisa och Monica på 180 söta recept för soliga dagar på stranden eller i bersån och för regniga dagar inomhus. Här finns allt från småkakor och mjuka kakor till nya och klassiska vetebrödsrecept, och naturligtvis har alla bär från trädgården och skogen en given plats i sommarens pajer och tårtor. Självklart finns det också recept på kalla drycker som iste och lemonad att dricka till – ett måste för de där sommardagarna då det faktiskt är riktigt varmt. Med en massa härliga recept på sylt, marmelad och saft är det också lätt att ta vara på sommarens härliga minnen. Och vad vore sommaren utan sorbet och glass i stora lass?Det som framför allt karaktäriserar Sommarens söta är att det är så stor variation på recepten, precis som i deras två tidigare böcker, och att klassiker blandas med nytt och modernt och enkla recept varvas med lite svårare. Vem kan motstå galet god bananpaj med choklad och hasselnötter, rulltårta med hallon och lemon curd, kokos- och kolakrämskakor, lavendel- och citronpannacotta med hallonsås, jordgubbstårta med vit chokladkräm, maskrosmarmelad, havtornssorbet, lakritsglass med citronrippel eller lime- och myntadricka?Sommarens söta är en tydlig uppföljare till Två systrars söta och Vinterns söta. Den är rikt illustrerad med mat- och miljöbilder som sprakar av färg och skapar en underbar sommarkänsla – som ett fotoalbum från barndomens somrar!
Bonnier Fakta 9789174240177 -
Ätbart
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 168 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116938
- Titel
- Ätbart
- Författare
- Castenfors, Birgitta - Topelius, Ann-Sofi - Nationalmuseum
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 753 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Höstens stora satsning på Nationalmuseum är Ätbart, en utställning om hur maten och måltiden skildrats i konsten från 1500 och fram till idag. I samband härmed ger Forum och Nationalmuseum ut en rikt illustrerad essäsamling. Mat och måltider har i alla tider varit ett av de främsta motiven i konsten, samtidigt som måltiden utvecklats till ett konstverk i sig. I denna fascinerande och rikt illustrerade bok skildrar fem framstående konstvetare matens roll i konsten och måltidens scenografi och innehåll, från 1500-talet och fram till i dag. Här behandlas nederländska måltidsstilleben och deras rika symbolik, popkonstens syn på mat och ätande i konsumtionssamhället, hur det dukade bordets rekvisita utformats under historiens gång, måltidens betydelse i det religiösa måleriet och vad vi ätit till fest och till vardags under olika epoker. I ett särskilt kapitel, Ätbar konstart, presenterar mästerkocken Örjan Klein ett trettiotal nya, läckra recept som inspirerats av olika konstverk.
Bokförlaget Forum 9789137116938 -
Ölboken
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2010. 352 sidor.
Mycket gott skick. Namnteckning samt prislapp, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174011067
- Titel
- Ölboken
- Författare
- Hampson, Tim - Broman, Ellinor
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 242 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1303 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En unik guide till över 2000 ölmärken från hela världen.
Ölboken all världens öl är indelad geografiskt efter olika ölproducerande länder och alla kapitel inleds med tydliga översiktskartor. Därefter presenteras olika ölsorter med ingående fakta om smak och utmärkande drag. Insprängt i kapitlen finns uppslag med olika tema. Här kan man till exempel läsa om diverse anrika och berömda bryggerier som Guinness, Pilsner Urquell och Weltenburger Kloster med flera. Genomgångar av olika bryggningstekniker och olika slags öl till exempel ale, malt, lager och veteöl ges naturligtvis också särskilt utrymme.
I Ölboken får man också lära sig om betydelsen av flaskans och glasets form, olika smaksättningar, hur man kombinerar mat och öl med mera.
Många öl är värda en omväg bara för att få avnjutas i rätt miljö och författarna ger förslag på olika inspirerande ölrundturer i bland annat Prag, Bryssel samt tyska Bamberg.
Längst bak i boken finns även ordlista samt ett protokoll som kan användas vid egna ölprovningar.
Denna bok är en inspirerande vägvisare för alla som vill upptäcka och lära sig mer om all världens öl.
210x240 mm
Tukan Förlag 1 9789174011067 -
Mathistorisk uppslagsbok
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 1999. 263 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustrerad med teckningar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189086036
- Titel
- Mathistorisk uppslagsbok
- Författare
- Jan-Öjvind Swahn
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 180 x 247 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 800 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- (Denna bok har utgått och ersatts av Stora matlexikonet.)
"En närmast oumbärlig uppslagsbok!" Upsala Nya Tidning
Varför äter man ärtsoppa med fläsk på torsdagar?
Vem uppfann konservburken?
Vad betyder sovel?
Vem var Escoffier?
Hur tillagade romerska kockar en flamingo?
Hur många köttbullar säljer Ikea varje år i USA?
Mathistorisk uppslagsbok är en fullmatad resa i matens och dryckernas värld. Uppslagsorden spänner över ett brett fält och tar bl a upp maträtter, råvaror, berömda restauranger och kockar, kökstermer, drycker, kryddor. Här finns också översiktsartiklar om olika länders kök.
Boken rymmer ett 20-tal klassiska recept på t ex julglögg, Blå portens abborrar, Ägg à la Claridge's...
Boken är illustrerad i sv/v.
Pressröster om första upplagan:
"Ingen matroad kan undvara detta upplsagsverk som innehåller otroligt mycket av det en matintresserad kan tänkas vilja slå upp." Nya Wermlands-Tidningen
"Brask, braxenaladåb, brunch... Från det medeltida till det absolut nyaste. Författare till det här storverket (faktiskt!) är ingen mindre än Jan-Öjvind Swahn, folklorist och matkunnig, allt i ett. En ny klassiker..." Östgöta Correspondenten
Jan-Öjvind Swahn är en av våra främsta auktoriteter på mat- och kulturhistoria, tillika professor emeritus i folkloristik. För många är han känd som ledare för Fråga Lund och en av skäggen i TV:s barndom. Han är medlem av Gastronomiska akademien. Tidigare har han bl a varit huvudredaktör för Bra Böckers lexikon och ingått i Nationalencyklopediens vetenskapliga råd.
Ordalaget Bokförlag 1 9789189086036 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171608192
- Titel
- Farmors mat
- Författare
- Bendix, Sonja - Harboe, Knud Peter - Wollin, Christina
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1988
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 405 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789171608192 -
Butlers kyckling
Inbunden bok. Alfabeta. 1 uppl. 1996. 167 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177127185
- Titel
- Butlers kyckling
- Författare
- Carl Butler
- Förlag
- Alfabeta
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 733 g
- Språk
- Svenska
Alfabeta 1 9789177127185 -
För gott öls skull
Inbunden bok. Gebers. 1967. 191 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Rikt illustrerad ölhistoria
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGebers -
Grönt te : Kinas gröna guld
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 93 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Datum samt märke efter borttagen prislapp bak i boken, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846408
- Titel
- Grönt te : Kinas gröna guld
- Författare
- Charlotte Lesche
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Te i Kina är som vin i Frankrike, en evig källa till romantik och inspiration genom sina subtila nyanser av doft, färg och smak. Sedan urminnes tider har man druckit grönt te i Kina. Det har utvecklats till en kultur med en enorm variationsrikedom, ett finsmakeri och ett hantverk som vi bara sett början av i Europa. Tedrickandet är också omgärdat av många ceremonier.
I Kina används grönt te som gåva vid statsbesök, bröllop och högtider men det är samtidigt nationaldrycken som gemene man dricker flera gånger om dagen.
I Sverige är grönt te däremot mest känt för sina befrämjande hälsoeffekter.
Grönt te - Kinas gröna guld förklarar skillnaden mellan olika sorters grönt te, ger en inblick i hur kvaliteter bedöms och naturligtvis vad som skiljer grönt och svart te åt. Vi får läsa om odling, handplockning och tillverkning, samt hur man enligt tradition brygger olika teer. Boken innehåller också recept där man använder grönt te i såväl glass och bakverk som ansiktsmasker.
Grönt te - Kinas gröna guld är rikt illustrerad med konstnärliga närstudier av te och färgstarka bilder från Kina. Bilder och texter inspirerar läsaren till att titta närmare på Kinas rika tekultur och upptäcka fler underbara tesorter.
Prisma 1 9789151846408 -
Burgers - classic American hamburgers and the...
Inbunden bok. Prion. 1995. 143 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781853751851
- Titel
- Burgers - classic American hamburgers and their accompaniments
- Författare
- Desaulniers, Marcel
- Förlag
- Prion
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 143 sidor
Prion 9781853751851 -
Herbes de Provence-en kulinarisk resa till sj...
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2002. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177112242
- Titel
- Herbes de Provence-en kulinarisk resa till sju köksmästare
- Författare
- Anthony Gardiner
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 295 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 974 g
- Språk
- Svenska
Damm förlag 1 9789177112242 -
Gant in the kitchen - en kokbok
Inbunden bok. 2004. 191 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171251197
- Titel
- Gant in the kitchen - en kokbok
- Författare
- Pihl, Ove
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
9171251197 -
Middag med Jamie
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 336 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100105679
- Titel
- Middag med Jamie
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jamie Oliver är tillbaka med sin femte bok på svenska, mer engagerad och nyskapande än någonsin. Först ville han få igång oss i köket, sedan lärde han ungdomar att laga mat de aldrig hört talas om, än mindre ätit. Nu, när han själv blivit tvåbarnsfar, brinner han för att få barnfamiljerna (och alla andra också, förstås!) att laga roligare och bättre mat och på samma gång ha kul i köket. Middag med Jamie innehåller 120 nya recept på billig, okomplicerad mat som inte kräver timmar vid spisen. Perfekt för en stressad tillvaro. Det handlar om den sortens mat som de flesta av oss äter till vardags. Lättillgängliga, enkla råvaror och helst inte alltför mycket disk efteråt är några av nycklarna till ett bättre liv med maten. Middag med Jamie handlar om att laga mat hemma tillsammans med familjen. Men Jamie Oliver älskar fortfarande att umgås med många vänner runt bordet. Nu fokuserar han ännu mer på de bästa, fräschaste råvarorna och på att snabbt kunna laga bra mat. Och också på hur man lär barnen att från början tycka om den nyttiga maten, helst utan tjat förstås. Jamie Oliver, som tillbringat de sista två och ett halvt åren med att göra en dokumentärfilm om engelsk skolmat, har tagit med sig sina erfarenheter därifrån. I avsnitt som Pasta, Sallader, Desserter, Sandwichar, Fem-minuters-under, Tio i topp, Kött, Fisk och Grönsaker förför han oss än en gång med ljuvliga recept och illustrativa, lockande bilder. Ett helt kapitel ägnas också åt utrustningen i köket vad behöver man för att köket ska fungera? Middag med Jamie kom ut i början av oktober i Storbritannien. En TV-serie baserat på samma material beräknas komma till Sverige någon gång under nästa år. Jamie Olivers fyra tidigare böcker har sålts i över 336 000 exemplar i Sverige! Läckra, aptitretande och instruktiva bilder Nya grepp på vardagsrätterna Mat på fem minuter perfekt för en stressade familjer och andra! Tio i topp: favoriträtterna alla kategorier
Albert Bonniers Förlag 9789100105679 -
Det genuina spanska köket
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835600
- Titel
- Det genuina spanska köket
- Författare
- Janet Mendel
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 613 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Spansk mat är är mer än tapas, gazpacho och paella, förstår man efter att ha tagit del av Janet Mendels kritikerrosade bok. Vad sägs om en lammgryta som den tillagas av herdarna över öppen eld, en kanel- och vaniljpudding till påskbordet, andalusisk vildsparris .
Janet Mendel har bott i Spanien i över 20 år. 1997 erhöll hon André Simon Memorial Fund Book Award för Det genuina spanska köket.
Prisma 1 9789151835600 -
Att laga kreolskt : ett matäventyr
Inbunden bok. Stockholm : Brevskolan. 1992. 316 sidor.
Mycket gott skick. Sparsamt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9157436576
- Titel
- Att laga kreolskt : ett matäventyr
- Författare
- Soniat, Leon E. - Collin, Rolf - Rhodin, Madeleine
- Förlag
- Stockholm : Brevskolan
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Stockholm : Brevskolan 9157436576 -
Hungarian Cuisine
Inbunden bok. Corvina Press. 1982. 341 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrerad i färg, Engelsk text
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCorvina Press -
Kokkonsten från a till ö
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1992. 360 sidor.
Gott skick. Liten fläck på främte pärm, några blyertsmarkeringar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137077880
- Titel
- Kokkonsten från a till ö
- Författare
- Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1075 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137077880 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153419402
- Titel
- Lax
- Författare
- Annica Triberg - Bengt Peterson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I härlig västkustmiljö på Petersons krog på Käringön har de 50 bästa laxrecepten lagats upp och fotograferats. Krögarparet Peterson är kända för sina fina fiskrätter. Till den här boken har de samlat sina bästa laxrecept, både klassiker och helt nya recept, med stor variation och idérikedom. Boken andas också salta stänk, hav och skärgårdsmiljö med texter skrivna av frilansskribenten och författaren Annica Triberg (f d chefredaktör på tidningen Gourmet). Den välrenommerade fotografen Albert Håkansson har fångat såväl doftande, läckra matbilder som dramatiska skärgårdsmotiv. Det här är laxkokboken för alla som gillar fisk! Recepten är såpass variationsrika så var och en kan hitta en favorit att laga till eller helt enkelt våga sig på att göra något helt nytt. Boken innehåller bland annat grundrecept på gravad, kokt, rimmad, halstrad, grillad samt stekt lax, förslag på flera såser och marinader, laxfilé i ugn med flera varianter. Men här finns också carpaccio, pastasåser, soppor, spett, hamburgare, pytt, pizza, sushi med flera recept vi känner igen med andra råvaror som bas, men här är det laxen som spelar huvudrollen. ca 40 färgfoton.
Ica Bokförlag 1 9789153419402 -
USA-kokboken
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2000. 606 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829060783
- Titel
- USA-kokboken
- Författare
- Sheila Lukins
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 606 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 239 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 1493 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 1 9783829060783 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155213985
- Titel
- Annas medelhavsmat
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1000 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En vacker och härligt inspirerande bok med Anna Bergenströms bästa recept från spännande matkulturer runt Medelhavet där man hittar den verkliget hälsosamma maten. Här finns recept till klassiska sallader, goda såser och annorlunda olivbröd från Provence, sagolik kikärtssoppa från Barcelona, pesto från Genua och bönsoppa från Toscana, lammgryta från Marocko, grekiska sallader och mycket mycket mer.Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till många uppskattade kokböcker. De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.
Bokförlaget Semic 9789155213985 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2008. 199 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851525
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 672 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat med låg fetthalt och få kalorier – låter det som en omöjlig ekvation?
Det är det inte. I Gott & lätt – smalmat från Allt om Mat hittar du över 100 recept på läckra måltider som tillfredställer både öga och gom men inte lämnar trista spår i samvete och midja. Kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. Gott, nyttigt och inte minst lätt!
Ur innehållet:
Fisk & skaldjur
Fågel
Kött
Soppor
Grönt
Register
Prisma 3 9789151851525 -
Mat & Träning med Paolo Roberto
Inbunden bok. Proffice- GEP Design & Produktkommunikation. Första uppl. 2012. 111 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKProffice- GEP Design & Produktkommunikation Första -
Glad i Ost-Historia och ostkunskap med läckra...
Inbunden bok.
Gott skick. Bäckström Förlag. Första Upplagan uppl. 1995. 141 s. Inbunden. Förlagets dekorerade pappband. Gott skick. Ett hörn något stött. Mycket rikt illustrerad i färg. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
10 tekniker 100 recept
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 160 sidor.
Nyskick. ICA Bokförlag. Första uppl. 2012. 160 s. Inbunden. Förlagets dekorerade pappband. Nyskick. Mycket rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437376
- Titel
- 10 tekniker 100 recept
- Författare
- Norén, Nils
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 275 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 764 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I den här boken lär stjärnkocken Nils Norén ut allt du behöver veta för att jobba som ett proffs i ditt eget kök. Här förklaras våra vanligaste matlagningstekniker och följs upp med inspirerande recept. Matlagning är både en konst och ett hantverk. Utan att krångla till det förklarar Nils Norén ända ner på molekylnivå vad som händer när kött bräseras, deg jäser och lök karamelliseras. Praktiska tips varvas med mer komplicerade grepp och i varje kapitel finns ett antal recept.
Ica Bokförlag 1 9789153437376
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn