-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113059396
- Titel
- Fredagsgourmet
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Hultgren Karell, Gunilla - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 199 x 283 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1428 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt om Mat:s stående och väldigt uppskattade avdelning Fredagsgourmet.
Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen.
Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.
Norstedts 1 9789113059396 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151839851
- Titel
- Nya Fredagsgourmet
- Författare
- Anna Förster - Maud Onnermark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 894 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer nu äntligen en ny samling med de bästa Fredagsgourmet-recept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Nya Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept). Bläddra och låt dig inspireras!
Prisma 1 9789151839851 -
Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845784
- Titel
- Mera Fredagsgourmet : 140 nya recept ur Allt om Mat
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Förster, Anna - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1002 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På mångas begäran kommer en ny samling med de bästa Fredagsgourmetrecept som Allt om Mat:s begåvade matredaktörer skapat. Middagsförslag till många goda kvällar, med recept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande.
Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet.
Då passar en middag ur Mera Fredagsgourmet perfekt! I denna helt nya samling får du 164 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Dessutom är det här festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen!
Förutom huvudrätter innehåller boken också vintips, läckra desserter samt förrätter och drinktilltugg som är både roliga och lättgjorda (totalt ca 250 recept).
Prisma 1 9789151845784 -
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2009. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254827
- Titel
- Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
- Författare
- Linder, Jens
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 268 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Bokförlaget Semic 9789155254827 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174868616
- Titel
- Trägårdhs enkla
- Författare
- Thomas Trägårdh
- Förlag
- Bokförlaget Atlantis
- Utgivningsår
- 1989
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 935 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Atlantis 9789174868616 -
Grekland : mediterrana delikatesser
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Cargo Int.. 2009. 192 sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151837703
- Titel
- Italienskt
- Författare
- Stephens, Penny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien kan delas in i två kulinariska områden: i det ena använder man sig mycket av vin och olivprodukter, i det andra av kött- och mejeriprodukter. Här presenteras maträtter från hela Italien och från varje region några extra spännande specialiteter. Vad sägs om Bönsoppa från Toscana med vitlök och oregano, Fläskkotletter från Neapel, smaksatta med oliver och parmesanost - och som avslutning på måltiden kanske någon av de kända italienska efterrätterna, som Tiramisu eller Zabaglione? Buon appetito!
Prisma 1 9789151837703 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9170245088
- Titel
- Grönsaker på smalt och läckert sätt
- Författare
- Comet, Renée - Fredholm, Per - Time-Life Books
- Förlag
- Höganäs : Bokorama
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bokorama 9170245088 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9170245215
- Titel
- Fisk och skaldjur på smalt och läckert sätt
- Författare
- Arthursdotter, Karin - Comet, Renée - Time-Life Books
- Förlag
- Höganäs : Bokorama
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bokorama 9170245215 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9170245398
- Titel
- Kött på smalt och läckert sätt
- Författare
- Murphy, James - Petersson, Britt - Stenmark, Cajsa - Time-Life Books
- Förlag
- Höganäs : Bokorama
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bokorama 9170245398 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9170245053
- Titel
- Kyckling på smalt och läckert sätt
- Författare
- Comet, Renée - Petersson, Britt - Time-Life Books
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9170245053 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9170245924
- Titel
- Terriner och patéer på smalt och läckert sätt
- Författare
- Fredholm, Elisabet - Nilsson, Eja - Time-Life Books
- Förlag
- Höganäs : Bokorama
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bokorama 9170245924 -
Att koka fisk
Häftad bok.
Mycket gott skick. Wahlström&Widstrand. 1963. 92 sidor. Mätinstrumentet är placerad i en ficka på bakpärmen. Bakpärmen har blivit bucklig av mätinstrumentet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
God mat
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Wahlström & Widstrand. 2:a uppl. 1961. 200 sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Konsten att laga mat
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Wahlström och Widstrand . Första uppl. 1956. 223 sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Koka, steka, blanda
Inbunden bok.
ISBN 46129030
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Wahlström & Widstrand. 1977. 124 sidor. Mätstickan medföljer.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK46129030 -
Gourmetmat på 60 minuter
Inbunden bok. Stockholm : Allt om mat/Specialtidningsförl. 1989.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172741791
- Titel
- Gourmetmat på 60 minuter
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Helleblad, Görn - Svensson, Knut E. - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Allt om mat/Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Stockholm : Allt om mat/Specialtidningsförl 9172741791 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9172741228
- Titel
- Snabb läcker vardagsmat
- Författare
- Helleblad, Görn
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Stockholm : Specialtidningsförl 9172741228 -
Allt om mat:s stora festbok : allt för livets...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat. 1999.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306282
- Titel
- Allt om mat:s stora festbok : allt för livets små och stora kalas
- Författare
- Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306282 -
Sommarfester : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852430
- Titel
- Sommarfester : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1182 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap. Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft.
Prisma 1 9789151852430 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178435227
- Titel
- Leif Mannerströms kockliv
- Författare
- Aspegren, Jesper
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 154 x 236 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerström är en av Sveriges främsta kockar. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och höll stjärnan i Guide Michelin i över tio år. I boken Leif Mannerströms kockliv får vi följa hans långa, spektakulära liv och karriär i personliga berättelser för författaren och programledaren Jesper Aspegren. Med en farmor som var kalaskokerska och en far som var kock växte Leif Mannerström upp i en miljö där mat och matlagning var centralt. Redan som 15-åring började han arbeta i kök och sedan dess har maten och restauranglivet präglat hans liv i otaliga kokböcker, resor och möten med människor. Det handlar om grabben som inte dög till någonting, om med- och motgångar, elaka tyska kockar, Crister Svantesson, resorna till Frankrike, Tore Wretman, rätterna man minns och de som ännu inte lagats, Sjömagasinet, Bono, Mick Jagger, tv-programmen och mycket mer... Men det handlar också om kampen för bättre mat på våra sjukhus och äldreboende, där Mannerström dundrar mot slarv, dåliga råvaror och usel tillagning. Passion och hängivenhet för historierna, maten och restauranglivet präglar hela denna goda berättelse. Boken är rikt illustrerad och innehåller förstås också en receptdel.
Bokförlaget Arena 1 9789178435227 -
Fisk & skaldjur - till vardags och fest från...
Inbunden bok.
ISBN 9189346564
Nyskick. Bonnier Tidskrifter AB. 2004.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9189346564 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842084
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9151842084 -
Slutet gott med Allt om Mat:s härliga dessert...
Inbunden bok.
ISBN 9189346475
Nyskick. Bonnier Tidskrifter. 2003. 254 sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9189346475 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Meny : Kalv och lammkött
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Höganäs : Bokorama/Wiken. 1982. 141 sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn