-
Vete-Kattens bästa kakor
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 80 sidor.
Mycket gott skick. Bokens omslag nött i höger nederkant. Insidan av bok som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356658
- Titel
- Vete-Kattens bästa kakor
- Författare
- Brolin, Agneta
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 243 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Omtanke om råvaror och människor, historia, tradition och smakupplevelse är något av ett signum för Konditori Vete-Katten. Det är ett begrepp i både den svenska och internationella konditorivärlden och 2005 tilldelades det priset som Årets Konditori. I den här boken finns recepten på deras bästa kakor samlade. De bakas på äkta smör och med hemgjorda fyllningar.
Doften av nybryggt kaffe och dignande kakfat med långt mer än sju sorters kakor är något som möter besökaren som stiger in på det gamla konditoriet i centrala Stockholm. Bland de recept på småkakor som finns med i boken hittar man bl a bondkakor, havrerussinkakor och Thyras vaniljdrömmar. Bland bitarna finns vaniljhjärtan som smälter i munnen och klassiker som katalaner och chokladbiskvier. Här finns också recept på rulltårtor, mjuka kakor och knapriga skorpor att doppa i kaffet.
Agneta och Östen Brolin
tog 1979 över konditoriet på Kungsgatan 55. Sedan dess har de satt sin prägel på Vete-Katten och samtidigt förvaltat de gamla traditionerna. Östen är konditor och svarar för recepten.
Natur & Kultur 1 9789127356658 -
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884363
- Titel
- Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
- Författare
- Nyström, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 498 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Bokförlaget DN 9789175884363 -
Sannas likörbok : smaker från örtagård, vildm...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 1998. 124 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151833507
- Titel
- Sannas likörbok : smaker från örtagård, vildmark och trädgårdsland
- Författare
- Sanna Töringe - Anette Åberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 486 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151833507 -
Pernillas Kokbok
Inbunden bok. 1963. 216 sidor.
Mycket gott skick. Bokens omslag behäftad med små fläckar. Insida av bok i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Sommarkalas
Häftad bok. Norstedts. 3 uppl. 2014. 282 sidor.
Nyskick. Bok med mjuka invikta ytterpärmar sk flexband eller danskt band
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113058603
- Titel
- Sommarkalas
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 282 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 190 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ständigt aktuelle Hannu Sarenströms inspirerande Sommarkalas finns nu i ett litet och behändigt smartformat som passar alla plånböcker. En perfekt present till en vän eller kanske dig själv, när du vill planera sommarens fester och umgänge i bersån under långa, ljusa kvällar. Få kan skriva så lustfyllt och filosofiskt om mat och natur som Hannu:
"Jag älskar månadsskiftet maj-juni, våren har visserligen blommat över men sparrisen skjuter fortfarande nya skott, rabarbern har blad stora som dasslock och årets första färskpotatis är inom räckhåll. I köket är det både vår och sommar samtidigt. Och strax utanför köksfönstret nere i Munkängarna blommar ramslöken i kilometerlånga stråk, en bröllopsvit vitlöksdoftande upplevelse som jag aldrig tröttnar på! Och varje nytt blad är början till grönskande festmåltider, vilket betyder försommarpesto, soppa och sill med smak av ramslök, mums!"
I kapitel som Sommarromansen, Plötsligt är det fest varje kväll, Äntligen tomtater och Sylta och safta lite mer tar Hannu oss från de första sommarkänslorna till höstens smygande intrång. Det plockas nypotatis, firas midsommar, grillas, fiskas, plockas svamp, bakas och äts kräftor - allt som hör sommaren till. Med underbara naturbilder, enkla och ståtliga dukningar och en stor dos inspiration kliver vi rakt ut på sommarängen med Hannu.
Boken utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 i kategorin Livsstilslitteratur med motiveringen: "En njutningsfull, sensuell och glädjefylld kokbok med sagolika bilder som ger inspiration till många varierade sommarkalas."
Norstedts 3 9789113058603 -
Absolute heat : din grill- & barbecuebok
Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 1999. 223 sidor.
Nära nyskick. Spiralbunden bok med hårda ytterpärmar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835150
- Titel
- Absolute heat : din grill- & barbecuebok
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 812 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9789151835150 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789198466287
- Titel
- Vanlig mat
- Författare
- Viktväktarna WW
- Utgivningsår
- 2021
- Språk
- Svenska
9789198466287 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127352209
- Titel
- Ayurvedisk vegetarisk kokbok
- Författare
- Kjerrulf, Cecilia
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 186 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 290 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept.
Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm.
Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.
Natur & Kultur 1 9789127352209 -
Bröd : från bagels till tunnbröd
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 140 sidor.
Gott skick. OBS! Någon har bläddrat i bokens första sidor och avsatt vattenmärken. Tråkigt, men viktig upplysning. Inget som förstört läsbarhet eller häftat samman sidor. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428954
- Titel
- Bröd : från bagels till tunnbröd
- Författare
- Strachal, George
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 640 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av eget nybakat bröd!
Bakar du själv får du ett mycket nyttigare och godare och framför allt färskare bröd, jämfört med det du köper i affären. Bagaren och brödkreatören Göran Söderin delar med sig av sina proffsknep om skållning, bakning med fördeg och surdeg, ångbakning och mycket annat. Eller kortare uttryckt: Hur du får smakrika, saftiga och höga bröd med fin skorpa!
Bröd från bagels till tunnbröd innehåller närmare 60 brödrecept, från ljusa bröd som bagels, croissanter och franskt lantbröd till mörka bröd som kavring och danskt rågbröd. Här hittar man också recept på surdegsbröd och matiga läckerheter som jalapeño- och cheddarbröd, focaccia, tomatbröd m.m., och sist men inte minst knäckebröd i olika varianter.
I bokens faktakapitel beskrivs olika mjölsorter och deras speciella egenskaper, liksom olika typer av jäsning och hur man gör för att få höga, fina bröd. Ett bra tips är t ex att göra en fördeg som får jäsa över natten, så blir brödet både godare och luftigare.
Recepten är utformade så att de passar både nybörjaren och den mer erfarne bagaren. Den som är ovan ska lätt förstå principerna för hur brödbakning går till, och för den som är mer erfaren är recepten tänkta som en inspiration till nya sätt att baka. När man väl har lärt sig grunderna kan man experimentera i all oändlighet!
Boken innehåller ca 110 fantastiska foton av fotografen Helén Pe.
Ica Bokförlag 1 9789153428954 -
Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt me...
Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 1996. 160 sidor.
Nära nyskick. Spiralbunden bok med hårda pärmar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151829050
- Titel
- Eat the heat : kokboken som skjuter skarpt med chilepeppar
- Författare
- Jonas Borssén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 447 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som aldrig slocknar! Som blivit lite av en kultbok för alla som älskar stark, het mat. Den gör dig till god vän med världens hetaste frukt, grönsak och krydda: chilipeppar.
Chili är världens mest använda krydda och en väsentlig ingrediens i alla intressanta och nyskapande matkulturer. I boken förflyttar vi oss genom historien från inkaindianernas värld fram till ditt eget kök i dag. Vi får veta en hel del fakta och bekanta oss med många myter om chilipepparens betydelse inom folkmedicinen.
Det finns 150–200 olika sorters chilipeppar, och i den här boken presenteras de vanligaste inom gastronomin.
Prisma 1 9789151829050 -
Styckning av vilt : faktabok
Inbunden bok. Örkelljunga : Settern. 1994. 137 sidor.
Nära nyskick. Bokens omslag något nött/skavt. Insidan av bok som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175864402
- Titel
- Styckning av vilt : faktabok
- Författare
- Andersson, Alf - Johansson, Bengt G.
- Förlag
- Örkelljunga : Settern
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Örkelljunga : Settern 9789175864402 -
Skinn och läder : tradition, beredning, sömna...
Häftad bok. Stockholm : LT. 1988. 95 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789136028010
- Titel
- Skinn och läder : tradition, beredning, sömnad
- Författare
- Wincent, Ingrid - Lagerlöf, Ingegerd - Trenter, Bo
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
Stockholm : LT 9789136028010 -
Vinboken
Häftad bok. Lerums boktryckeri AB. 1969. 136 sidor.
Mycket gott skick. Bokens mjuka pärm har ett riss i nederkant några centimeter upp på bokens framsida. Se bild. Invändigt är boken som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLerums boktryckeri AB -
Det kretensiska köket, Traditionella recept f...
Häftad bok. Bröderna Marmatakis. 2010. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBröderna Marmatakis -
Mad til mor
Inbunden bok. Gyldendal. 1 utgåva, 1s upplaga uppl. 2019. 173 sidor.
ISBN 9788702249804
Nyskick. Bok skriven på danska!
Madskribent, kogekone og kogebogsforfatter Nanna Simonsens mor døde i 2016, og de sidste mange år af sit liv var hun syg. Gennem flere år sørgede Nanna Simonsen for, at der hver dag var et ordentligt måltid mad til sin mor - gansk läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGyldendal 1 utgåva, 1s upplaga 9788702249804 -
Hjärt-kärlsjukdomar : må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 137 sidor.
Mycket gott skick. Bokens omslag något nött. Insida av bok som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845227
- Titel
- Hjärt-kärlsjukdomar : må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 525 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fyra miljoner människor varav hälften kvinnor dör varje år i hjärt- och kärlsjukdomar i Europa. Och fler blir det tyvärr. Vad beror det på? Och finns det något vi själva kan göra utöver medicinering för att vända denna utveckling?
Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt sätt bakgrund och orsaker till våra vanligaste hjärt- och kärlsjukdomar: hjärtinfarkt, kärlkramp i bröstet, stroke och fönstertittarsjuka. Hon besvarar dessutom frågor som:
Varför får vi hjärt- och kärlsjukdomar? Vilka är riskfaktorerna? Kan man förebygga/bota hjärt- och kärlsjukdomar? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symptom ska man ge akt på? När kan det bli farligt?
Självklart är det viktigt vad man äter, även i förebyggande syfte. Nyttig mat och hälsosamma livsvanor stärker hjärtat och förebygger hjärt- och kärlsjukdomar. Att välja och hitta bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept. Recepten omfattar allt från frukost och fika till hälsosam husmanskost. Förutom recepten finns tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar. För matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9789151845227 -
Snabba & Lätta favoriter
Häftad bok. Bonnier Tidskrifter AB. 2008. 84 sidor.
ISBN 9789189346895
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Tidskrifter AB 9789189346895 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155258085
- Titel
- Buffé och mingelmat : för hela året
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 268 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Småplock, tilltugg, finger food och mingelmat. Nästan alltid när det ska lagas extra festlig mat är bästa lösningen en buffé.Under ett år kan det bli många tillfällen att bjuda till fest. Det kan vara sonen som tar studenten, eller maken som fyller år. Kanske brunchmingel i december, eller så är det dags för en riktig skördefest i augusti när alla är tillbaka från semestern? Hur som helst finns det alltid en anledning att fira något tillsammans med vänner. Men vad ska du bjuda på? Och hur slipper du stressa och jäkta i köket?I Buffé och mingelmat ger dig Eja Nilsson hundratals bufférecept, och dessutom goda tips och råd kring hur du ska tänka när du bjuder många på samma gång. Här finns tapas och småplock, matiga sallader, marockanska läckerheter, festliga soppor till soppkalaset, påskbuffé, vinterbrunch och självklart en diger dessertbuffé på slutet – allt som behövs för att festbordet ska digna!
Bokförlaget Semic 9789155258085 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153405870
- Titel
- Laga läckert vid bordet
- Författare
- Klever, Katrin - Klever, Ulrich - Schütz, Ingrid - Hvitfeldt Wallentinson, Lillemor - Österlund-Fröhlich, Christina
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9153405870 -
The Kalev Chocolate Book
Inbunden bok. 110 sidor.
ISBN 9985953606
Mycket gott skick. En bakbok utgiven av Kalev det estniska företaget som tillverkar choklad och konfektyr.
Boken är skriven både på estniska och engelska och är troligen en reklambild för Kalev. Många recept med bilder … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9985953606 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186289829
- Titel
- Älskade barn
- Författare
- Kimbell, Katy
- Förlag
- Känguru
- Utgivningsår
- 2013
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 220 x 210 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Minns de första viktiga åren med ditt barn. Och låt barnet när det blir större läsa om sina tidiga år i livet.
Älskade barn är en fylla-i-bok. Här finns gott om plats att notera minnen och milstolpar som födseln och de första viktiga utvecklingsstegen, vad namnvalet har för historia, hur släkten ser ut och vilka favoriter barnet har bland filmer och böcker. Gott om plats finns också för anteckningar och foton.
Vad som gör Älskade barn unik är att den vänder sig till alla typer av familjer, inte bara den stereotypa kärnfamiljen. Det är helt enkelt en fylla-i-bok för alla föräldrar - en perfekt present till blivande eller nyblivna mammor och pappor, som också passar som gåva vid dop och namngivningsceremonier.
KATY KIMBELL och LI SÖDERBERG träffades när de studerade på Konstfack. Båda är verksamma som grafiska formgivare och illustratörer.
Känguru 1 9789186289829 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172412651
- Titel
- Jills mat efter säsong
- Författare
- Wallentin Wollberg, Jill
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 193 x 268 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 871 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utöver en uppsjö av läckra recept ger författaren Jill Wallentin Wollberg handfasta tips och råd om hur du som konsument kan göra medvetna val i matbutiken och hon beskriver på ett lättförståeligt sätt varför vi mår så bra av att dra ner på intaget av kolhydrater.
Kroppen, precis som naturen, mår bäst av rena och äkta matvaror. Utan tillsatser framträder råvarornas riktiga karaktär. I den här kokboken presenterar Jill några av sina mest populära recept samt mängder av nykomponerade godbitar. Samtliga recept är givetvis utan både socker och gluten.
Jill Wallentin Wollberg är kostrådgivare, grafisk formgivare och matkreatör. Sedan fem år tillbaka är hon ett välkänt namn för den halva miljon hushåll som följt hennes matuppslag i Stockholms lokaltidningar, där hon varje månad bjuder på nya matkompositioner. Tusentals matintresserade följer henne även på Instagram och på www.jillsmat.se.
Pagina Förlags 1 9789172412651 -
The Chinese Cook Book
Inbunden bok. Crown Publishers Inc. Fifth Printinh uppl. 1960. 261 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCrown Publishers Inc Fifth Printinh -
Kom in och ät! : familjens favoriter
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 192 sidor.
Mycket gott skick. Gallrad biblioteksbok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026404
- Titel
- Kom in och ät! : familjens favoriter
- Författare
- Alfredsson, Karin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 253 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 766 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Barn är kräsna, de äter inte vad som helst. Det vet varenda förälder. Också kocken Karolina Sparring. Hon gick från framgångsrik restaurangägare till "misslyckad" dagiskock. Inte ens hennes egna barn ville äta maten hon serverade. Sedan vände allt - nu avslöjar hon receptet, eller snarare recepten.
I Kom in och ät! presenterar kocken Karolina Sparring mat som barn tycker om utan att ge avkall på vare sig kvalitet eller smak. I fem kapitel - Kött, Fisk, Vegetariskt, Soppor och Barnens favoriter - presenterar hon femtio utvalda rätter som varje förälder kan laga och komponera en kul veckomatsedel utifrån.
2003 gav Karolina ut kokboken Sallader med Arom, som hittills tryckts i fyra upplagor. Recepten kom från det populära salladskaféet Arom på Söder i Stockholm som hon drev 1999-2005.
När Karolina kom tillbaka efter sin första mammaledighet kände hon att hon behövde byta spår och sökte sig till dagis. Här mötte hon en publik som var långt kräsnare än hennes tidigare lunchgäster. Lunchvagn efter lunchvagn kom tillbaka till köket orörd, men Karolina vägrade att gå genvägen via halvfabrikat.
Hon experimenterade. La isär ingredienser i stället för att blanda ihop dem. La sedan till en i sänder, och snart vände det. I dag äter ungarna på Karolinas dagis både bulgur, mynta och lammfärs. Och inte bara äter - de älskar det!
I boken berättar också Jesper Juul vad det är för mekanismer som gör att det kan låsa sig vid måltiden. Dietisten Saskia Runström och barnläkaren Hulda Dúa Ardal svarar på "dumma" frågor som vi föräldrar ställer oss: "Vad händer om man bara äter cornflakes och ingenting annat?" eller "Hur mycket salt ska man ta?"
Kom in och ät! är den tunga köksbibeln som barnfamiljen kan vända sig till när modet tryter, när ungarna tuggar fiskpinnar för fjärde gången på en vecka och det känns som att det är dags för en nystart. I Kom in och ät! serveras mat som är testad och godkänd av sin mycket kräsna publik - barnen!
Norstedts 1 9789113026404 -
Et ordentligt brœd
Inbunden bok. Gyldendals Bogklubbrr. 2002. 209 sidor.
ISBN 8700680745
Nära nyskick. Namn på försättsblad. För övrigt en bok i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGyldendals Bogklubbrr 8700680745 -
Olgas omstart : mat, träning och hormoner nä...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2020. 218 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178870660
- Titel
- Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras
- Författare
- Rönnberg, Olga
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 218 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 210 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Känns det som om du tränar och sköter kosten men att kroppen inte svarar på samma sätt som den brukade förr? Fakta: Kroppen förändras, det som fungerade när du var 20 år ger inte samma effekt när du är 40 år. Men lugn, det finns smarta lösningar. Olga Rönnberg har gedigen kunskap om kvinnokroppen och menar att du måste först acceptera situationen – och sedan optimera, effektivisera och förenkla. Detta gäller både inställningen, träningen och kosten.I Olgas omstart får du veta mer om vad som händer i kroppen när vi blir äldre, vilka hormoner som påverkar träningen och det allmänna måendet och hur kan du optimera dem med hjälp av träning, kost och livsstilen i stort. Det gedigna kostavsnittet innehåller både vad du ska äta och hur du ska tänka kring kosten samt goda och hälsosamma recept. I det smarta träningsprogrammet som körs i tre steg under tolv veckor får du en riktig härlig nystart på din träning.Dessutom med Olgas pepp och mentala redskap så att du kan nå just dina mål. Låt Olga hjälpa dig att bli en starkare version av dig själv, inifrån och ut!
Bonnier Fakta 9789178870660 -
Olgas utmaning : ta kontroll över maten och t...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2020. 141 sidor.
Nyskick. Förlagsny bok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178871445
- Titel
- Olgas utmaning : ta kontroll över maten och tankarna på 4 veckor
- Författare
- Rönnberg, Olga
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 159 x 212 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få kontroll över maten och toppa formen med Olgas utmaning. Till varje dag i fyra veckor finns frukost, lunch och middag samt två mellanmål planerade, men också dagliga avstämningar för energi, humör, mättnad och plats för egna anteckningar. Därtill Olgas råd och stöd för att du ska få en naturlig relation till maten och bli kvitt känsloätande och självsabotage. Du kommer kanske att bli utmanad mentalt, men efter att ha följt boken kommer du att bli självgående kring vad och när du ska äta – och få en ökad självkänsla på kuppen!
Bonnier Fakta 9789178871445 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155231934
- Titel
- Köksalmanack 2005
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 236 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 538 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- KÖKSALMANACK 2003/2004 fick Juryns specialpris i Årets Svenska Måltidslitteratur 2003 med motiveringen: En redig och genomtänkt hjälpreda för varje matlagare som behöver få lite ordning på sitt köksliv.Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat!Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept.En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse med artiklar om bl a Dalhallas världsunika konsertarena i Dalarna som inte bara bjuder på välljud, utan även läckergommen blir tillfreds. Gösta Berlings julglögg - så smakar Selma Lagerlöfs värmländska jul. På Bondens Marknader, succéer över hela landet, kan man botanisera mycket - och länge. Estland har gammal fin matkultur och härlig husmanskost. Söndagssteken än en gång pröva fyra klassiker i uppdaterad tappning. Hemligheten bakom Lotta Voltaires mat: - Det gäller att våga och att vara snabb. Följ med på festfin söndagsmiddag på Nya Zeeland.Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller Köksalmanack spännande läsning om och kring mat och matlagning. Gott om plats för egna anteckningar. Sveriges bästa och mest pålitliga inspirationskälla i köket!
Bokförlaget Semic 9789155231934 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155213664
- Titel
- Köksalmanack
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9789155213664 -
Köksalmanack 1993
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1992. 215 sidor.
ISBN 9789155212490
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget Semic 9789155212490
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn