Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.

Enhetsfrakt eller fraktfritt?

Enhetsfrakten innebär att du får 62 kr i fraktavgift från kunden per inrikes order, d v s det kunden beställer från dig i en och samma kundvagn. Kunden får på det sättet ett incitament att beställa fler böcker av dig vid samma tillfälle. Du får full kostnadstäckning för spårbar frakt upp till 1,5 kg om du använder dig av vår integrerade frakt som du bokar direkt i ordern. Viss korrigering av priset på tunga böcker kan vara nödvändig för att kompensera förluster på tunga försändelser över 1,5 kg. För tips om hur du skickar kostnadseffektivt, välj Hur skickar jag - och vad kostar det? i vänsterspalten.

När du knappar in eller redigerar en annons kan du frivilligt undanta annonsen från den inrikes enhetsfrakten genom att kryssa i rutan för "fri inrikes frakt". Det innebär att dina inrikes kunder slipper fraktavgiften om samtliga artiklar i en order är fraktfria. Om du vill ändra till fraktfritt i många annonser på en gång använder du verktyget för generella ändringar på sidan Mina annonser.

Tips 1: Använd fraktfritt när du annonserar lätta och billiga artiklar (pocketböcker, notblad, CD-skivor) som du gärna skickar billigt och spårlöst med vanlig frankerad post. Kompensera fraktkostnaden genom att sätta ett något högre pris i annonsen.

Tips 2: Använd fraktfritt i kombination med funktionen "förnya annons" (kostar 1 kr per annons) för att rea ut valda delar av ditt sortiment. Använd verktyget för generella ändringar på sidan Mina annonser.