Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.

Hur fyller jag på mitt säljarsaldo?

Image title

Som säljare på Bokbörsen har du ett tillgodohavande (Säljarsaldo), som belastas med orderavgiften när du bekräftar en nya order. Pengarna sitter på ett s k klientmedelskonto hos Bokbörsen och är alltså dina pengar tills du förbrukar dem. Om du avslutar din försäljning på Bokbörsen återbetalas behållningen på saldot till dig. Längst ner på sidan kan du dra ut en avräkning varje månad.

Du måste alltså ha pengar på saldot för att kunna bekräfta en order. Om kunden ångrar sig eller annullerar beställningen dras ingen orderavgift.

Välj Mitt säljarsaldo på Mina sidor för att fylla på saldot i den takt du behöver. Använd kort eller ditt paypalkonto (Bokbörsen står för avgiften).

Om kortbetalningen inte går igenom är den vanligaste orsaken att banken som utfärdat kortet hindrar överföringen. Vänligen kontrollera med din bank vad orsaken kan vara. Bokbörsen kan inte hjälpa dig med detta.

Om du har ett paypalkonto kan du enkelt föra över pengar från ditt bankkonto till ditt paypalkonto för att sedan sätta in pengar på ditt Säljarsaldo utan att behöva använda kort.