Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sorry

Sorry

Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2014. 409 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Lind & Co. 1 uppl. 2014. 410 s. Inbunden. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174612585
Titel
Sorry
Författare
Zoran Drvenkar
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2014
Omfång
409 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 215 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
592 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Föreställ dig en man skyldig till obeskrivliga gärningar. Föreställ dig allt lidande han orsakar. Föreställ dig all förlåtelse han behöver få. Föreställ dig att du förlåter honom. Du kommer att göra det.

Kris, Tamara, Frauke och Wolf är vänner som låter åren mellan tjugo och trettio glida förbi utan att göra något av sina liv. De har inga vettiga arbeten, saknar mål och ägnar det mesta av sin tid åt att dagdrömma medan de dricker öl och röker gräs.

Så en dag får de en vinnande idé: de ska starta eget - ett företag som ska be om förlåtelse å andras vägnar. För nog är välbeställda människor med makt villiga att betala bra för köpa sig ett renare samvete, inte sant? Företaget döps till Sorry och gör omedelbart stor succé.

Men en av Sorrys nya klienter visar sig vara en mardrömslik uppdragsgivare. Vid ett vanligt förlåt-uppdrag hittas en död kvinna uppspikad och hon är bara det första offret ...

Sorry är en mörk thriller som på ett överraskande och spänningsskapande sätt växlar mellan olika berättarröster och perspektiv. Som läsare kommer du att lida med barn som utsätts för övergrepp, känna sympati med en sadist som söker såväl hämnd som förlåtelse, och börja ifrågasätta dina egna värderingar.

ZORAN DRVENKAR föddes i Kroatien 1967 men har bott i Tyskland sedan han var tre år gammal. Han har skrivit barn- och ungdomsböcker samt mörka thrillerromaner. Sorry är den första av hans böcker som översatts till svenska. Den finns även på många andra språk och har överlag fått lysande recensioner. År 2010 belönades Sorry med Friedrich Glauser-priset.

"Fantastisk [...] Sorry är kittlande, enastående kittlande"

New York Times Book Review

"Den mest skrämmande roman jag läst på åratal [...] något för läsare med huvudet på skaft och tåliga magar, Sorry är en imponerande debut"

The Times