Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sex,Droger och Rock n Roll

Sex,Droger och Rock n Roll

Inbunden bok

Nyskick. Fri Tanke förlag. 2016. 333 s. Inbunden. 22x15cm. 556 gram. Förlagsny Stämpel recensionsex. Är sex droger och rock n roll vad som definierar oss människor.Det finns inga andra ddjur som sökt livets lycka som människan. Vare sig det gäller sex droger eller musik saker som också många andra djur sysselsätter sig med så har vi människor förfinat konsten att både göra och höra berusa oss och nå njutning. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187513916
Titel
Sex, droger och rock'n'roll
Författare
Zoe Cormier
Förlag
Fri Tanke Förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
333 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
152 x 216 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
544 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur kan en ordlös samling av ljud få oss att rysa och kittla uråldriga delar av våra hjärnor, delar vi har gemensamma med reptiler? Hur kan en kemists sökande efter smärtstillande vid förlossning resultera i skapandet av LSD? Varför ägnar sig getter åt oralsex och hur kan en häst (eller till och med ett bord) göra oss svaga i knäna? Dessa pressande frågor och många fler utreds av Zoe Cormier, blandat med berättelser om flera av världens mest spännande, smarta och direkt konstiga experiment.

Det är en bitande skildring som både lockar och äcklar, och ställer stora frågor om vad det innebär att vara människa, om medvetande och lycka. Sex, droger och rocknroll är populärvetenskap på ett helt nytt sätt och Cormier bryter alla regler.