Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten
EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten

EN BLOMMANDE TRÄDGÅRD – Färg och form i rabatten

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2007. 208 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! ––

En underbar trädgårdsbok som handlar om hur man får rabatterna vackra.
• Boken beskriver på ett enkelt och personligt sätt hur man kombinerar växter med olika färg, form, storlek och textur i rabatterna, hur man väljer växter som trivs ihop och passar ihop och hur man väljer växter som blommar eller har vackert bladverk hela växtsäsongen. Författaren ger många exempel med vackra bilder och tydliga växtpresentationer, som utgår från säsong, färg och form.
• Boken tar också upp hur du skapar en särskild stil i din trädgård. Trädgårdsodling handlar om skönhetsupplevelser. Med utgångspunkt från vår personliga smak komponerar vi bilder med naturens växtpalett. Men även om vi har olika skönhetsideal finns det vissa estetiska grundregler som vi kan följa för att lyckas med våra växtkompositioner.
• Här finns också praktiska råd om du vill anlägga en helt ny rabatt eller ändra en befintlig. Det börjar med en planritning, hur man gör grundarbetet och hur man hittar nya växter. Det finns tips om dekorativa detaljer i trädgården, plantering, uppbindning och skötsel.
• Författaren Yvonne Dengin har arbetat som trädgårdsdesigner i tio år. I den här boken lär hon ut grundprinciperna för hur man planerar en rabatt så att den håller sig frodig och vacker under hela växtsäsongen. I två år har Nina Dreyer Hensley fotograferat speciellt utvalda trädgårdar. Resultatet är en samling unika bilder som visar blommor, buskar och träd i deras rätta miljöer.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153428435
Titel
En blommande trädgård : färg och form i rabatten
Författare
Yvonne Dengin - Nina Dreyer Hensley
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 258 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
882 g
Språk
Svenska
Baksidestext

Ytterligare fotografer: Dreyer Hensley, Nina
Ytterligare författare: Dengin, Yvonne
Ytterligare författare: Dreyer Hensley, Nina
Ytterligare översättare: Westerstål, Ulla-Märta