Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
VARDAGSLYDNAD – Hundens träning och hundägarens vardag
VARDAGSLYDNAD – Hundens träning och hundägarens vardag VARDAGSLYDNAD – Hundens träning och hundägarens vardag VARDAGSLYDNAD – Hundens träning och hundägarens vardag VARDAGSLYDNAD – Hundens träning och hundägarens vardag

VARDAGSLYDNAD – Hundens träning och hundägarens vardag

Inbunden bok Prisma. 2004. 92 sidor.

Nyskick. –– NYSKICK! – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder!

Boken innehåller allt det som gör livet tillsammans med hunden så mysigt och bra som det ska vara. Gör man rätt från början slipper man mycket bekymmer längre fram. I vissa situationer kan det t.o.m. gälla livet att man har den rätta kontakten och lydnaden på sin hund. Ta till exempel hunden som, direkt när bakluckan på bilen öppnas, kastar sig ut med risk för att bli påkörd eller orsaka en trafikolycka. Ett inte alldeles ovanligt scenario. Har man då i stället lärt hunden att först ta ögonkontakt med sin ägare, sitta kvar och vänta på ett "varsågod", så undviker man sådana faror. Denna och många andra vardagssituationer och -problem, och hur man löser dem, finner du svar på i boken.
• Författaren beskriver på ett illustrativt sätt den inlärning som alla hundägare behöver känna till och kunna överföra till sina hundar. Allt för att vardagen ska kunna fungera så smärtfritt och glädjerikt som vi hoppas på när vi beslutar oss för att leva ett liv med hund. Alla övningar är enkelt och pedagogiskt upplagda och fungerar såväl i kurssammanhang som vid egen träning hemma.
• Bokens innehåll täcker både den grundlydnad hunden behöver såsom; ögonkontakt, inkallning, hälsa fint, inte dra, följsamhet, stanna kvar, apportering m.m. men också hur man tränar för att klara vardagen med hunden; ensamhetsträning, hundmöten, inte jaga djur, miljöträning osv.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151843728
Titel
Vardagslydnad : hundens träning och hundägarens vardag
Författare
Yrsa Franzén-Görnerup
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
92 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
175 x 215 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
341 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vardagslydnad innehåller allt det som gör livet tillsammans med hunden så mysigt och bra som det ska vara. Gör man rätt från början slipper man mycket bekymmer längre fram.
I vissa situationer kan det t.o.m. gälla livet att man har den rätta kontakten och lydnaden på sin hund.
Ta till exempel hunden som, direkt när bakluckan på bilen öppnas, kastar sig ut med risk för att bli påkörd eller orsaka en trafikolycka. Ett inte alldeles ovanligt scenario.
Har man då i stället lärt hunden att först ta ögonkontakt med sin ägare, sitta kvar och vänta på ett "varsågod", så undviker man sådana faror.
Denna och många andra vardagssituationer och -problem, och hur man löser dem, finner du svar på i boken. Författaren beskriver på ett illustrativt sätt den inlärning som alla hundägare behöver känna till och kunna överföra till sina hundar. Allt för att vardagen ska kunna fungera så smärtfritt och glädjerikt som vi hoppas på när vi beslutar oss för att leva ett liv med hund.
Alla övningar är enkelt och pedagogiskt upplagda och fungerar såväl i kurssammanhang som vid egen träning hemma.
Bokens innehåll täcker både den grundlydnad hunden behöver såsom; ögonkontakt, inkallning, hälsa fint, inte dra, följsamhet, stanna kvar, apportering m.m. men också hur man tränar för att klara vardagen med hunden; ensamhetsträning, hundmöten, inte jaga djur, miljöträning osv.