Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kvinnor i vitt

Kvinnor i vitt

Inbunden bok

Mycket gott skick. Inbunden [kartonnage] bok. 2003. Stockholm. Wahlström & Widstrand. (Skönlitteratur ISBN: 9146203761) Beskrivning :==>> R8 #98-1-58107 [Wilkmans Antikvariat]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9146203761
Titel
Kvinnor i vitt
Författare
Barbara Wood
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2003
Omfång
435 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
157 x 231 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
699 g
Språk
Svenska
Baksidestext
På en anrik läkarhögskola i Kalifornien möts de: Mickey, Sondra och Ruth. De är de enda kvinnorna i en årskull på närmare hundra studenter, och utbildningen domineras fortfarande av män. I den stenhårda konkurrensen söker de sig till varandra och det blir upptakten till en vänskap för livet. Vi får följa dem genom åren, kampen för att hävda sig, det dagliga slitet, besvikelserna och triumferna i yrkesliv och i kärlek. Framgångarna måste vinnas till ett pris som få kvinnor är villiga att betala, men i de svåraste stunderna upplever de hur värdefull och ovanlig deras vänskap är. Det ger dem mod och styrka att pröva nya vägar. Barbara Wood har skrivit ett flertal bestsellers, som Domina, Gudarnas dotter, Grön stad i solen, Regnbågsormens land, Nattåg, Sierskan m fl.