Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Jag fixar middan! : 52 recept för unga kockar

Jag fixar middan! : 52 recept för unga kockar

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2021. 157 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129729771
Titel
Jag fixar middan! : 52 recept för unga kockar
Författare
Westman, Johanna
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2021
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
779 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jag fixar middan är en dröm jag har närt sedan länge och som är en del i allt jag gör - att få in barnen i köket. Med glädje och lust såklart, men kanske kan det börja med att man bestämmer att barn fixar middagen en dag i veckan.

Tänk er revolutionen. En dag i veckan är det barnen som lagar maten, i alla familjer i hela Sverige! Och varje gång de ställer sig vid grytorna så lär de sig något nytt. De lär sig experimentera med matvaror, att handla rätt, hantera råvaror på rätt sätt och att utforska sina smaksinnen. Dessutom lär de bli modigare och mer nyfikna, och få bättre självförtroende på kuppen.

Att kunna laga mat från grunden lär oss nämligen att uppskatta matens värde. Med riktiga kunskaper kan vi göra bättre val och bli mer kreativa. Matlagning är en oerhört stor och viktig del av livet, och att laga mat är ett sätt att visa omsorg, kärlek och uppmärksamhet. Det gör också att vi värnar om miljön, vår framtid och vår hälsa.

Jag fixar middan består av 52 recept - en dag i veckan året runt. Recepten är uppdelade efter säsong och mer än hälften av recepten är vegetariska eftersom det ingår i ett modernt miljötänk som känns relevant och viktigt i den tid vi lever i. Förutom rena recept finns det flera utbildande "skolor" för att ge mer trygghet i vid spisen. Hackskola, redskapsinformation, fiskskola och mycket annat.

Recepten är uppbyggda för ett mer effektivt och strukturerat sätt att laga mat. Man förbereder och preppar innan man sätter igång för att det ska bli mindre kaotiskt och för att göra det lättare för barnen att lyckas i köket.
/Johanna Westman