Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
CHOKLAD en handbok
CHOKLAD en handbok CHOKLAD en handbok

CHOKLAD en handbok

NYSKICK/FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Förlag: Grenadine Bokförlag. Utgivningsdatum: 2004. Omfång: 58 sidor. 17x24 cm. Bandtyp: Inbunden. --- Varför är det så intressant med choklad? Räcker det inte med att det är gott? Jo, jo, men vore det inte bra att veta mer om vad som gör en del choklad mycket godare än annan? Visste du till exempel att smaken inte bara hänger på procenten? Hög kakaohalt är inte detsamma som bra choklad. Vår tanke med att skriva en bok om choklad är att öppna ögonen och skingra en del svammel. Vi vill inte tala om rätt eller fel, lika litet som vi kan bestämma vilken dessert som är godast. Ambitionen är att ge dig nycklarna till ett bättre val (vad det nu kan innebära för dig!) nästa gång du köper choklad. När allt kommer omkring är det bara du själv som kan avgöra vad som är gott eller inte. Lita inte på förståsigpåarna, lita på dig själv och din egen smak. Om författarna Jerry Lindahl, en pionjär inom provning som hållit låda sedan mitten av 1990-talet. Tidpunkten kanske inte är pionjärmässig, men väl bredden och djupet. Choklad ihop med öl, destillat och cigarrer. Herr J. Lindahl, som artistnamnet är, förmedlar även här konnässörens budskap utan snobbighet. Budskapet är enkelt: Livet är för kort för obehaglig choklad! Örjan Westerlund, nyfiken och med okuvlig vilja att prova nya saker. Ett brinnande intresse för whisky blev en whiskybok. Nu har denne nyblivne chokladälskare slagit sig ihop med herr J.Lindahl. Resultatet är en chokladbok. Även den skriven med ambitionen att med god humor skapa klarhet mellan fakta och tyckande. Medförfattare är Marie Törnblom. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA BÖCKER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9185329010
Titel
En handbok choklad
Författare
Örjan Westerlund
Förlag
Grenadine Bokförlag
Utgivningsår
2004
Omfång
58 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
320 g
Språk
Svenska