Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
David & Malins dansskola. Cha-cha-cha, samba, jive, vals, tango och quickstep
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137130583
Titel
David & Malins dansskola : Cha-cha-cha, samba, jive, vals, tango och quickstep
Författare
David Watson - Malin Watson
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2007
Omfång
141 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
237 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
966 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Styrdans är coolt!David & Malins dansskola är en rikt illustrerad instruktionsbok till sex av våra mest populära danser: cha-cha-cha, samba, jive, vals, tango och quickstep.
 Att dansa pardans är trendigt. Inte minst förra årets tittarsuccé Let's Dance på TV4 bevisade det. Det var då proffsdansarna David och Malin Watson blev kända för svenska folket. På bästa sändningstid lärde de sångerskan Anna Book och sportjournalisten Peppe Eng att dansa bättre än vad någon trodde var möjligt – på kort tid. Det räckte dock inte riktigt för att vinna tävlingen, men de tog tittarnas hjärtan med storm.
 Principen är densamma som i tv-programmen: med mycket entusiasm, stort hjärta och genuint kunnande lär David & Malin ut dansens alla hemligheter. Den här gången till alla oss okända nybörjare och ringrostiga virtuoser.
 Boken lär ut tre latindanser (cha-cha-cha, samba, jive) och tre standarddanser (vals, tango, quickstep). Till varje dans finns färgfoton med detaljerade instruktioner: de första grundstegen, de vanligaste figurerna och till sist hur man bygger ihop ett eget dansprogram (en koreografi). Läsaren får också allmänna träningsråd, musiktips och förslag på bra klädsel. Sportjournalisten Peppe Eng har skrivit förordet. Dessutom följer också med en bonus-cd med 12 utmärkta danslåtar!
 Dans är det mest underbara i livet, det vet David och Malin. Nu ska de övertyga resten av mänskligheten!David och Malin Watson är professionella dansare. De bor i Stockholm och blev kända för en större publik efter sin medverkan i tittarsuccén Let's Dance på TV4. 
 Idag gör de mest showdans och har dansat med flera stora produktioner runtom på världens stora scener, bland annat på turnén ”Burn the Floor”. De har båda framgångsrika tävlingskarriärer bakom sig: Malin har varit svensk mästare både som junior och vuxen. Även David har varit All Ireland Champion som junior och vuxen. Tillsammans har de som bäst varit rankade som nummer 8 i världen och nådde semifinal på VM, EM och British Open Championship.