Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER : 140 recept på hemlagad konfekt
CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER : 140 recept på hemlagad konfekt CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER : 140 recept på hemlagad konfekt CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER : 140 recept på hemlagad konfekt

CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER : 140 recept på hemlagad konfekt

NYSKICK! Klicka på rubriken ovan för fler bilder! Obet. kantmärken på omslaget. --- Bokförlaget Forum, 1995. 159 sidor. Bandtyp: Häftad. Mått: 194 x 264 mm. --- Chokladmarsipantryffel, Marshmallow, kanderad frukt, Neapolitansk marsipan, Fransk nougat, med mera. Här är gottegrisarnas önskedröm - boken som tillfredsställer alla lustar när det gäller konfekt. Och som i enkla ordalag och vackra fyrfärgbilder lär ut konsten att göra frestande godsaker själv. / Här hittar du recept på hårda karameller, fudge och toffee i alla möjliga och omöjliga varianter, fondant, kola, fyllda chokladägg, kanderad frukt och fransk nogat. Massor med bilder som får det att vattnas i munnen. För den ovane karamell- kocken finns tydliga steg-för-steg-beskrivningar, bilder och förklaringar på de olika sockerproven och en genomgång av olika råvaror, skillnaden på olika sockertyper och så vidare. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137107660
Titel
Choklad, kola och karam
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1995
Bandtyp
Häftad
Mått
194 x 264 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
564 g
Språk
Svenska