CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER : 140 recept på hemlagad konfekt
NYSKICK! Klicka på rubriken ovan för fler bilder! Obet. kantmärken på omslaget. --- Bokförlaget Forum, 1995. 159 sidor.
Bandtyp: Häftad.
Mått: 194 x 264 mm. --- Chokladmarsipantryffel, Marshmallow, kanderad frukt, Neapolitansk marsipan, Fransk nougat, med mera. Här är gottegrisarnas önskedröm - boken som tillfredsställer alla lustar när det gäller konfekt. Och som i enkla ordalag och vackra fyrfärgbilder lär ut konsten att göra frestande godsaker själv. / Här hittar du recept på hårda karameller, fudge och toffee i alla möjliga och omöjliga varianter, fondant, kola, fyllda chokladägg, kanderad frukt och fransk nogat. Massor med bilder som får det att vattnas i munnen. För den ovane karamell- kocken finns tydliga steg-för-steg-beskrivningar, bilder och förklaringar på de olika sockerproven och en genomgång av olika råvaror, skillnaden på olika sockertyper och så vidare. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789137107660
- Titel
- Choklad, kola och karam
- Författare
- Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 194 x 264 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 564 g
- Språk
- Svenska