Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
I natt är du död

I natt är du död

Ljudbok. Bonnier Audio. 2012.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. När studenten Markus Nielsen hittas död i sin lägenhet tyder allt på att han har begått självmord, men Markus mamma är övertygad om att han blivit mördad och bönfaller Nackapolisen att gräva vidare. På stationen är situationen redan ansträngd – kriminalinspektör Thomas Andreasson var nära döden ett halvår tidigare då isen utanför Sandhamn brast under hans fötter. Kommer han någonsin att kunna återhämta sig?

Vid polisens undersökning av fallet leder spåren till Korsö militärförläggning utanför Sandhamn, där de hårdföra kustjägarna haft sin bas i decennier. Thomas bästa vän, Sandhamnsbon Nora Linde, blir tillfrågad om hon kan ta reda på mer om Korsös hemligheter. Nora har just gått igenom en svår skilsmässa och välkomnar chansen att få tänka på annat. Kort därefter dör ytterligare en man som har kopplingar till Korsö. Finns det något i det förflutna som inte får komma i dagen?

I natt är du död är en spännande kriminalroman om hämnd, pennalism och besatthet. Det är den fjärde boken om Thomas Andreasson och Nora Linde.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174130850
Titel
I natt är du död
Författare
Sten, Viveca
Förlag
Bonnier Audio
Utgivningsår
2012
Bandtyp
CD-skiva
Mått
128 x 128 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
198 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När studenten Markus Nielsen hittas död i sin lägenhet tyder allt på att han har begått självmord, men Markus mamma är övertygad om att han blivit mördad och bönfaller Nackapolisen att gräva vidare. På stationen är situationen redan ansträngd – kriminalinspektör Thomas Andreasson var nära döden ett halvår tidigare då isen utanför Sandhamn brast under hans fötter. Kommer han någonsin att kunna återhämta sig?Vid polisens undersökning av fallet leder spåren till Korsö militärförläggning utanför Sandhamn, där de hårdföra kustjägarna haft sin bas i decennier. Thomas bästa vän, Sandhamnsbon Nora Linde, blir tillfrågad om hon kan ta reda på mer om Korsös hemligheter. Nora har just gått igenom en svår skilsmässa och välkomnar chansen att få tänka på annat. Kort därefter dör ytterligare en man som har kopplingar till Korsö. Finns det något i det förflutna som inte får komma i dagen?I natt är du död är en spännande kriminalroman om hämnd, pennalism och besatthet. Det är den fjärde boken om Thomas Andreasson och Nora Linde.