Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour

Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour

Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2002. 120 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9175884364
Titel
Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Författare
Nyström, Ulrika
Förlag
Bokförlaget DN
Utgivningsår
2002
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
206 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
498 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails!     Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda ”en god drink”, men som stannar vid tanken.     Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken.     Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.