Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
När livet brinner

När livet brinner

Inbunden bok Siljans Måsar Förlag. 1 uppl. 2014. 192 sidor.

Nyskick. Hur mår Du egentligen, min vän? Den här boken vill återupprätta tron på Din inneboende och läkande kraft, som alltid är närvarande, men kanske inte tillräckligt aktiv. Kraften kallas ibland "gammal kunskap"; det kan vara kunskap som är medfödd och ibland följer den sunt förnuft - men inte alltid! Oftast beror det på, vad som för tillfället anses förnuftigt. Vetenskapen har länge försökt inpränta i oss att om saker inte går att påvisa, så existerar eller fungerar de inte. "När livet brinner" berättar om hur en människa blev helt frisk på betydligt kortare tid än det tig att bli allvarligt sjuk. Om det är du som är trött, sjuk, ledsen eller sårad, är det självklart också du som måste bli pigg, frisk, glad och lycklig. Börja med att tänka tanken. Tänk den nu! Boken är tänkt att användas som en verktygslåda, full av hjälpmedel för ditt fortsatta arbete! Tänk eller se för din inre syn en stor gul citron på en skärbräda. Tänk dig vidare att du skär den fina citronen i två delar, så att citronsaften tränger fram. Ta en halva i näven och böj huvudet bakåt, samtidigt som du kramar saften rakt i gapet. Hur smakar det? Vad händer? Rinner saliven till? Grattis! Du har just i detta ögonblick förändrat en av din kropps funktioner med ren tankekraft, på bara elva sekunder. Anar du effekterna av hur du ser på livet och din verklighet? Kan ditt trötta, sjuka och ledsna tillstånd delvis eller rent av helt vara en följd av hur du omedvetet programmerat din kropp de senaste fem eller tio åren - eller kanske rent av senaste hälften av ditt dyrbara liv? - Ulric. "Det finns alltid vatten till varje eldsvåda i livet!"

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186799878
Titel
När livet brinner
Författare
Ulric Jansson
Förlag
Siljans Måsar Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
330 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur mår Du egentligen, min vän?

Den här boken vill återupprätta tron på Din inneboende och läkande kraft, som alltid är närvarande, men kanske inte tillräckligt aktiv. Kraften kallas ibland ”gammal kunskap”; det kan vara kunskap som är medfödd och ibland följer den sunt förnuft - men inte alltid! Oftast beror det på, vad som för tillfället anses förnuftigt. Vetenskapen har länge försökt inpränta i oss att om saker inte går att påvisa, så existerar eller fungerar de inte.
Ytterligare författare: Jansson, Ulric