Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jobba! Fakta och övningar - Arbetsliv och arbetsmarknad

Jobba! Fakta och övningar - Arbetsliv och arbetsmarknad

av

Häftad bok. Liber. 1 uppl. 2008. 252 sidor.

Nära nyskick. Ett läromedel som ger grundläggande information om dagens och framtidens arbetsliv och arbetsmarknad, om arbetslivets villkor, om dess lagar och regler, om hur man söker jobb, om skrivna och oskrivna regler och rutiner på en arbetsplats. I faktaframställningen finns insprängt praktiska exempel, yrkesporträtt m.m. Det finns också övningar i form av diskussionsuppgifter, ta ställning till/fundera på-uppgifter och praktikfall.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

9 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789147086801
Titel
Jobba! Fakta och övningar - Arbetsliv och arbetsmarknad
Författare
Ulf Viklund
Förlag
Liber
Utgivningsdatum
20080822
Omfång
252 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
530 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett läromedel som ger grundläggande information om dagens och framtidens arbetsliv och arbetsmarknad, om arbetslivets villkor, om dess lagar och regler, om hur man söker jobb, om skrivna och oskrivna regler och rutiner på en arbetsplats. I faktaframställningen finns insprängt praktiska exempel, yrkesporträtt m.m. Det finns också övningar i form av diskussionsuppgifter, ta ställning till/fundera på-uppgifter och praktikfall. Läs mer Alltsedan arbetslivsorientering försvann som obligatoriskt ämne i gymnasieskolan har det funnits behov efter ett allmänt läromedel användbart i hela skolan. Det har beklagats av myndigheter och i media att ungdomar inte nog kan tala för sina rättigheter vid arbetssökande, feriejobb etc. Boken är tänkt som en bred ”lathund” i arbetslivskunskap på gymnasiet en bredvidläsningsbok – inte direkt anknuten till någon speciell kurs eller ämne men ändå användbar på samtliga program. Boken kan även användas postgymnasialt, i arbetsmarknadsutbildningar, KY-utbildningar, olika orienteringskurser m.fl. Ur innehållet: Att söka jobb, Anställningsintervju, Löner och andra anställningsvillkor, Lagar och avtal på arbetsmarknaden, Skrivna och oskrivna regler, Chefer och ledare, Konflikter på arbetsplatsen, Att utvecklas i sitt arbete och Att bli egen företagare. Om författarna Författaren Ulf Viklund har lång erfarenhet som författare och lärare inom såväl gymnasium som vuxenutbildning samt som utbildare, bl.a. inom nyföretagande.