Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Nostalgiboken om godis & glass

Nostalgiboken om godis & glass

Nyskick. Grenadine 2009, 172s. Illustrerad. Nostalgiboken om Godis & Glass är en nostalgisk tripp tillbaka till barndomslandets alla söta frestelser. Den rör sig från det tidiga 1950-talets mer sparsmakade utbud till det sena 1980-talets överflöd och handlar bara om onyttigheter. I boken varvas bilder och fakta med personliga minnen från folk i hela landet. Detta är given presentbok, att ge bort till både de som minns och de som man vill påminna om flydda tider. Vi kan lova dig att det inte går många sekunder för än alla runt bordet diskuterar högljutt om just sitt favoritgodis nytt exemplar. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185329427
Titel
Nostalgiboken om godis & glass
Författare
Annica Triberg
Förlag
Grenadine
Utgivningsår
2006
Omfång
172 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
260 x 240 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
1060 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nostalgiboken om Godis & Glass är en nostalgisk tripp tillbaka till barndomslandets alla söta frestelser. Den rör sig från det tidiga 1950-talets mer sparsmakade utbud till det sena 1980-talets överflöd och handlar bara om onyttigheter. I boken varvas bilder och fakta med personliga minnen från folk i hela landet. Detta är given presentbok, att ge bort till både de som minns och de som man vill påminna om flydda tider. Vi kan lova dig att det inte går många sekunder för än alla runt bordet diskuterar högljutt om just sitt favoritgodis!