Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
FLORAN I SKÅNE – Arterna och deras utbredning
FLORAN I SKÅNE – Arterna och deras utbredning FLORAN I SKÅNE – Arterna och deras utbredning FLORAN I SKÅNE – Arterna och deras utbredning FLORAN I SKÅNE – Arterna och deras utbredning

FLORAN I SKÅNE – Arterna och deras utbredning

Inbunden bok –– FÖRLAGSNY! –– Lunds botaniska förening. 2007. 776 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. – FÖRLAGSNY! – Format ca 21x27x5 cm! – Se fler bilder! ––

Det andra fristående bandet av Lunds Botaniska Förenings praktverk om floran i Skåne och utgör resultatet av Projekt Skånes Flora – den inventering av landskapets kärlväxtflora som startade 1990.
• I Arterna och deras utbredning presenteras de mer än 3600 växter som någon gång påträffats som vildväxande i Skåne. Under Projekt Skånes Flora har 2800 olika växter blivit funna i landskapet och i Arterna och deras utbredning visar kartor i färg utbredningen för 1570 av dessa. De vidhängande texterna ger svar på alla frågor om var, hur och varför varje enskild växt finns i just Skåne.
• I intressanta inledningskapitel kan du även läsa om den skånska florans geologiska förutsättningar, markegenskapernas betydelse för arternas fördelning, Skånes vegetationshistoria, kommande vegetationsförändringar, Skånes floristiska växtgeografi, sentida förändringar i Skånes flora och om kultur- och trädgårdsväxter i naturen.
• Genom Floran i Skåne. Arterna och deras utbredning har du – tillsammans med det första bandet Floran i Skåne. Vegetation och utflyktsmål – en unik källa till glädje och kunskap om floran i det artrikaste landskapet i Sverige.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197102155
Titel
Floran i Skåne : arterna och deras utbredning
Författare
Tyler, Torbjörn - Lundquist, Kjell - Lunds botaniska förening
Förlag
Lund : Lunds botaniska förening
Utgivningsår
2007
Språk
Svenska