Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Familjeaffärer

Familjeaffärer

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2004. 332 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151843099
Titel
Familjeaffärer
Författare
Tony Parsons
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
332 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 228 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
585 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De tre systrarna Cat, Jessica och Megan vet precis vad de vill ha ut av livet. Alltsedan den dag deras mor övergav dem för att bli lyckligare hos en ny man har de strävat efter att bli starka och självständiga.
Cat har alltid sagt att hon inte tänker skaffa barn. Den lyckliga familjen är bara en myt och hon har inte lust att vara den som bidrar till att förstöra någons liv – på samma sätt som hennes mor förstörde hennes. Rory är precis den man hon behöver: han är stark, energisk och vänlig. Dessutom är han steriliserad, så det finns ingen risk för några missöden. Men den biologiska klockan tickar. Måste hon välja mellan Rory och möjligheten att ha en egen familj?
Jessica är lyckligt gift, men det skär i hjärtat på henne att se på hur hennes man Paolo gullar med sitt lilla brorsbarn. Varför kan hon inte själv bli gravid? Paolo å sin sida kan inte förstå varför hans bror – som borde vara den lyckligaste mannen på jorden, med en fru som älskar honom, en underbar baby och en framgångsrik firma som säljer sportbilar – riskerar allt för en tarvlig flirt med sin sekreterare.
Megan är singel (hennes förra pojkvän var konstant otrogen ”En mans bilogiska uppgift är att placera sina spermier i så många kvinnor som möjligt. Men det betyder inte att jag inte älskar dig”). Hennes första år som allmänläkare har varit tillräckligt pressande utan att hon vill behöva fundera över det där med att skaffa barn. Så den där engångshistorien med Kirk, surfarkillen från Australien, var kanske inte någon bra idé…