Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Tinas kök : grunderna, genvägarna och mina bästa recept

Tinas kök : grunderna, genvägarna och mina bästa recept

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 302 sidor.

Mycket gott skick. Tina är tillbaka! I Tinas kök delar hon med sig av sina smartaste trix och knep i matlagningen och bjuder på en mängd härliga nya recept. Dessutom delar hon med sig av sina gedigna kockkunskaper.

Med steg-för-stegbilder och förklarande texter visar och beskriver Tina hur du får till viktiga moment i matlagningen, moment som det är lätt att gå bet på eller som du kanske värjer dig för att testa.

Kanske är du osäker på hur biffen ska se ut när den är medium rare? Kanske funderar du på hur du ska bena ur och filea laxen på ett snyggt sätt? Eller kanske undrar du varför majonnäsen skar sig, och om den går att rädda? Svaren på dessa frågor och många fler får du i boken. Med Tinas köksskola kan inget gå fel.

I boken hittar du två, fyra, sex och ibland hela åtta recept med potatis, kål, tomat, lax, färs, ägg, pasta, citron, äpplen … Sugen på lasagne? Då har du fyra varianter att välja på. Eller grönsakssoppa? Varsågod, här finns åtta olika.

Att det blir jättegott, det vet vi sedan förut!

Tina Nordström blev Sveriges första kvinnliga kockstjärna 2001, efter final i Årets Kock och silver i kock-OS. Med sin befriande matattityd har hon synts i många matprogram och skrivit flera storsäljande kokböcker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174246469
Titel
Tinas kök : grunderna, genvägarna och mina bästa recept
Författare
Nordström, Tina
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2017
Omfång
302 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 267 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
1301 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tina är tillbaka! I Tinas kök delar hon med sig av sina smartaste trix och knep i matlagningen och bjuder på en mängd härliga nya recept. Dessutom delar hon med sig av sina gedigna kockkunskaper.Med steg-för-stegbilder och förklarande texter visar och beskriver Tina hur du får till viktiga moment i matlagningen, moment som det är lätt att gå bet på eller som du kanske värjer dig för att testa.Kanske är du osäker på hur biffen ska se ut när den är medium rare? Kanske funderar du på hur du ska bena ur och filea laxen på ett snyggt sätt? Eller kanske undrar du varför majonnäsen skar sig, och om den går att rädda? Svaren på dessa frågor och många fler får du i boken. Med Tinas köksskola kan inget gå fel.I boken hittar du två, fyra, sex och ibland hela åtta recept med potatis, kål, tomat, lax, färs, ägg, pasta, citron, äpplen … Sugen på lasagne? Då har du fyra varianter att välja på. Eller grönsakssoppa? Varsågod, här finns åtta olika.Att det blir jättegott, det vet vi sedan förut!Tina Nordström blev Sveriges första kvinnliga kockstjärna 2001, efter final i Årets Kock och silver i kock-OS. Med sin befriande matattityd har hon synts i många matprogram och skrivit flera storsäljande kokböcker.